Sommartider hej hej....

Ja då har ni väl kommit ihåg att ställa fram klockan hoppas jag...
Jag är så dålig på de där, får vi sova kortare nu lr hur blir det?  Jo visst blir de väl så....fan då.

Gårdagen var kul....Den började helt ok, synd bara att folk svek i sista stund.....men men de är vad det är..vi hade kul ändå=) Jag blev lite besviken för emmas skull på folk som inte kunde höra av sig innan ,att de inte kommer...Det är lite dålig stil måste jag säga! Men men..vad kan man göra ?

Det enda som inte alls var bra med gårdagen var då Jag och emma skulle hem...vi fixade telefonen till sommartid så att vi kunde hålla koll på busstiderna riktigt...men på nåt vis blev de ändå fel...vi kom iväg på tok för tidigt...haha.

Trångt och jävligt vid jackorna var det åxå...fy faan säger jag bara! Vad är det för fel på folk ibland?? Man står i all lugnan ro och väntar på att grabben i garderoben skulle uppmärksamma stackars lilla mig nån gång och så kommer världens fullaste drygo och tränger sig fram till sin polare framför mig...(!) SÄR!! Ingen respekt i kroppen över huvud taget...offer!!
Jag blir så arg på sånna...och till sitt försvar sa han: "Jamen jag ska bara hämta min jacka!"!?!?!?!
Är du helt IQ-befriad lr?? Va faan tror du vi andra står här o hänger då för?? Inte faan är det för sällskaplighetens skull iaf!! Usch nu blev ja irriterad pga. det...haha

Jo, och sen till det värsta igår....när jag och emma kommit hem ringde telefonen...då är det en gråtande Cecilia som ringer och berättar att hon tappat kameran!
Fan fan fan....och inte kunde hon hitta den så hon fick gå hem gråtandes stackarn...Hon som knäppte så många roliga bilder som vi såg fram emot...typiskt.

Känner mig inte så bakis idag faktiskt...jag tog bara 3 cider här hemma o blev bjuden på en öl ute =) Så jag har kvar storsakerna till nästa helg ist då.... När jag och johanna ska ha middag och gå ut i ljusdal...Nu längtar jag efter det! =D

Till veckan ser jag fram emot 5 dagar med lektioner....Ja ni hörde rätt! Jag längtar faktiskt, de ska bli kul med bild och musik... Det enda som blir kämpigt är att läsa klart boken och försöka få tag i den andra till på tors(?)....men de får så lov att gå..
Veckan kommer ju gå superfort! Bra, då blir det helg snabbare! Funderar sen på att stanna i Järvsö till påsken faktiskt...jag har ju inget annat o göra vad jag vet.....varför inte? hmmm det måste jag fundera mer på...

Over & out Pöss

Party party

Idag fyller den jönsen i grönt 23 år!! Grattis grattis Emma-pemma!


Nu laddar vi för cheese cake med vit choklad och varma hallon och sen Jäklar blir de drag på glaciärvägen 5!
Update imöra om hur de var och hur de gick och vilka ben som bröts och spyor som fick torkas...hahaha
Over & out pöss

Mätt i magen

Ja, såhär känner jag mig nu faktiskt...

Jag är så förbannat mätt att ja känner mig som en jäkla flodhäst!
orkar inte gö så mycket nu....ska jäsa lite i soffan!
Sen måste jag fortsaätta läsaaaa...blä
Over & out

Morgonpigg - igen

Vad är det för fel på mig?
Jg kan ju inte sova längre som normalt folk...eller som jag brukar iaf...
Förr i tiden (typ förra veckan) kunde jag ju iaf sova lugnt till 10 tiden på möran men inte nu!
Jäla-banne-skit säger jag!!
Är det för ljust ute lr va e de för fel??

Jaha då sitter man här nu klarvaken o uppe....Vaknade vid 4 o behövde gå på toa som bara den! (ska sluta häva i mig en massa vatten innan jag går o lägger mig om kvällarna)
Men då vägrade jag minsann kliva upp så jag la mig igen och tvinga igen ögonlocken....
Men Vaknade sen vid 6.45 o var piggelin....fy faan
Nu är klockan 8 och jag har gett upp det där med att försöka somna om..
Så vad gör vi nu då? Funderade på o ringa Mari och fråga om vi skulle ta en morgonprommis igen före frullen men jag insåg att jag behöver nog läsa om jag ska komma nånvart...


Maria ringde nyss och vi gagga lite i tel...
Men nu ska jag nog gå o läsa lite igen..

Får se om ja skriver nå mer ikväll för de här vart ju inget kul inlägg


Over & out Pöss

Våffeldagen

Men nu jäklar har jag hållit igång heeela dagen! Klockan är nu 21.38 och jag har donat, sprungit och fixat  sen kl 9 imorse! Jösses va ja kommer sova gott inatt!
Började redan vid 7 tiden imorse med att jag inte kunde sova som vanligt....Vad är det för fel på mig nuförtiden?? Jag som älskar att sova till iallafall 10 när jag e ledig...men men
Började läsa lite då och sen har de bara hållit igång....
Var på prommis med Mari på möran åxå innan frullen - härligt!
Svängde sen in på ICA och handla lite mat och frulle! haha
Sen har jag tvättat och städat hela dagen...postat räkningarna och fyllt på mobilen - äntligen!
Var klar med det vid 16.30 ungefär...sen drog jag ner till Linda där vi käka våfflor, de e ju våffeldagen idag!


Wohooo vad fina!
Där var åxå Jannaki och Elin...Vi käka och snacka om det som vi tjejer alltid lyckas komma in på - SEX och killar! Mycket trevligt...
Sen måsta jag vara otrevlig och gå vidare för jag skulle på Korpen och spinna lite. Idag var dt 80 min spinning styrka! Härligt nu efter duschen och allt men då var de fanimej outhärdligt nästan...jag la märke till att jag tog i för mycket i början så det nästan bara blev jobbigt...men sen fick jag ta de liiiite lugnare o då vart de behagligt...
Nu är jag hemma och nyduschad....ska ringa Johanna en sväng och sen läsa ett eller två kapitel till i boken....jag FÅR inte lägga mig innan dess....hur trött jag är blir...vilket jag VET att jag kommer bli...efter den här dan!




Nåt i denna stil hade jag tänkt tatuera mig sen....det står mellan denna (ungefär) eller stjärnor som "rinner" från axelpartiet ner över skulderbladet..Aja, de ser mycket bra ut i skallen på mig iaf...ni får väl se nån dag förhoppningsvis..
Syrran var för övrigt in till Skröder och tog reda på vad min andra tatuering som jag åxå vill ha skulle kosta - en pluttig jävla stjärna för 1500 spänn!!! Fy satan....ne , då slår jag nog på stort med denna eller den andra som jag beskrev nyss ist...lika bra det!

Waynes med Linda idag!

Hahahaha va dum man är ibland, och stackars datorn får lida för det...

Jag kunde inte komma ihåg mitt lösen för att logga in på den här sidan nyss...å som vanligt när jag blir arg så beter jag mig som alla andra 3åringar - jag slår på eller kastar saker....
Stackars datorn....den var lixom närmast mig just då...
Sen visade det ju sig att det var fel lösenord, att jag bara skulle skriva i det andra jag ha till typ allt!

Jag vill göra om min blogg...alltså utseendet....alla jag känner med blogg har så snygga bloggar - utom jag!
Den e så tråkig...men jag vet inte hur man gör....nån som känner sig manad??

Idag var det en bra dag! Förrutom att min hjärna verkar vara inställd på "jävlas med helen - knappen" nuförtiden.... jag vaknar ju vid 7 tiden hela tiden...jag måste vara knäpp...jag som älskar att sova till typ 9 eller 10 iaf  när jag är ledig...Men näääe, inte nu inte...jag hinner väl precis vänja av mig detta till nästa vecka då vi börjar i skolan och MÅSTE kliva upp tidigt! Och inte somnar jag om heller fast jag vägrar öppna ögonlocken i hopp om att få somna om....så jag ligger typ bara där i sängen och blundar i 2 timmar....sen kliver jag upp!!

Idag har jag varit nere hos Lajndie oh haft de mysigt...vi strosade runt på stan och sen gick vi på waynes där hon bjöd på en smoothie....smarrigt! Tack tack! =)
Där satt vi i nån timma och bra pratade....fan va skönt de e ibland o bara ta igen lite tid med polarna...bara snacka skit...
Ni vet Politik, meningen med livet, krig och sånt där jätteskoj!! hahahahahahahahahahahaha
Näe de som surrar i våra skallar är väl killar killar och killar som vanligt....och de e så skoj o bara snacka ut! I synnerhet när man sitter i samma båt ungefär ibland...=)

Sen var jag upp och lånade boken som jag mitt klantarsel skulle ha läst klart och skrivit om och lämmnat in IGÅR! Jag fick lov och skicka in till läraren och förklara att jag "haft problem med adlibris"....egentligen har jag bara varit för sent ute och trott att uppgiften skulle vara klar nästa vecka....Jag hade alltså ingen bok och fick då låna lindas....men när jag kommer hem , gissa vad som ligger i postfacket??!! Joorå, bokjäveln jag beställde!!
Hahahaha, men tack iallafall då Linda!

Nu har jag bara suttit och svullat Polly....dumt nu när man försöker träna gärnet här...ska iväg imöra o på tors igen..
Sen så, blir de inget förrän måndag! I helgen är det ju Emmas fest...lite pirrigt o se hur många som kommer...
De e ju en hel del som hon bjudit...åtminstonde för min lilla lya! Men men , där det finns hjärterum finns de stjärterum!
En får väl sitta inne på huset annars och parta! ahahahahaha

Näe nu ska ja vila mitt finger lite....långfingret är helt fucked up! (använt det för mycket hahahaha)
Jag vet inte men de är nåt med nageln...ont gör de iaf!
En bild kanske vore sköjj


Den här tröjjan vill jag ha!!

Over & Out! Pöss

Vart tog våren vägen?

Hå hå jaja...nu e man mätt o trött...
Idag har man allt hållit igång...först var jag iväg o träna på korpen vid 11.45...de går bara bättre och bättre och träna själv tycker jag! Inte alls nå trökigt längre..
Sen for jag hem och då ringde mari och fråga om vi skulle sticka ut till valbo...de ville jag ju såklart! Även om jag inte har nå pengar kan man ju alltid kolla runt lite =) Så de var bara att slänga sig i duschen och käka lite snabbt efter det och sen bar det iväg ! Kom hem för nån timme sen nu och nu har ja ätit...
Det var min dag det! Rätt bra faktiskt....funderar på om jag ska göra den ännu bättre och göra klart 10timmars uppgiften...? Nja, snart isf......

Var ju ut på lördagen ändå! Majsans planer gick åt fanders och då drog hon upp till ljusdal ist, jag o maria hade inga pengar eller dricka men de löste sig...Majsan kom med 2 flaskor mousserat vin (!) som vi dela på....Jag lyckas alltid på nåt sätt glömma hur jag mår dagen efter när jag dricker mousserat vin.....jag mår BAJS!
Och denna söndag va ju inte heller nåt undantag!!
Träffa Malle och madde på stadt...de var ju folk ute ändå fan! Najs najs...
Sovsällskap kunde jag ha fått åxå efter stadt (för han var för en gångs skull i Järvsö o festa) om de inte vore så att fanskapet somna innan jag hann tillbaka till järvsö...haha jaja, de e väl bra typiskt ändå!
Men ja e inte bitter! Fick ju snacka med fyllot en sväng iaf ;) hahahaha

Nu är jag i Gävle igen...Och lagomt till jag kom ner började det snöa här igen....faaan åxå, nu vill jag faktiskt ha vååår på riktigt...men icke! De hinner nog bli sommarlov innan snön är borta gissar jag på..
Nu ska ja kolla lite på tv och peppa mig själv till att börja skriva! haha Good luck säger jag bara....
(annars har jag hela dagen på mig imöra o skriva åxå)

Over & out! Pöss

dans-abstinens

Nu e jag suur...
Jag är trött, less och arg.....men jag vet egentligen inte varför...
Jo, tidigare idag skrev jag ihop nåt skitbra inlägg som åxå lyckades försvinna bara för att den här cp-dosan till internet inte ville fungera...så då vart jag pissed över det. Men nu är jag less för att jag är proppmätt - tänk att man aldrig kan lära sig äta rätt så man slipper känna sig som ett svullo efteråt....
Men mest är jag sur för att jag har tråkigt.... är uppe i järvsö och jag vill uuuut.....det enda som stoppar mig är min plånbok...den jäveln!!

Så jag blir nog inne hela kvällen med en påse chips och familjen - de e ju inte heller fy skam men nu vill jag uuut.
Men ja får sitta inne istället o invänta nästa svulloattack ikväll då...fan va sköj....

Näe, maria p ska komma till järvsö...men va ska vi hitta på då mån tro? Chips? hmmm....
Imöra hoppas man på solväder....
Då är det nämligen skästra marknad...totalt värdelöst egentligen och ännu mer värdelöst blir det imöra eftersom jag inte har nå pengar o handla mintkyssar för...så jag får stå vid det där jävla godisståndet i en meter lera och dregla och sen gyttja runt marknaden upp till djuren för en allergischock och sen brottas lite med alla jävla idioter som envisas med att tränga sig fram där i leran - en helt vanlig marknadsdag i skästra!
Fy faan, varför går man egentligen på det? Men det är ju för att vi jarsebor tar varenda tillfälle vi får att träffa folk i akt...annars skulle vi ju aldrig se nån..

Engmans är det ikväll åxå...på skästra bygdegård...fy fan för er som ska dit...
Jag är avis...
Kanske man ska tvinga maria o promenera dit och sen stå ute och trycka näsan mot rutan för att få en blick av dom iaf och kanske kanske höra en ton eller två innan det blir dags att gå hem igen...mm, får c det...

Till och med mamma och pappa funderar på å gå ut imöra...!
Nån jävla rockabillyskit på järnvägs men ändå! Jag ska lyckas dansa nånstanns denna helg...så är det bara!
Jag skriver på sön så får ni se hur det gick med min helg och dansningen! ...jaaa...de e ju gratis på stadt imöra.....men usch STADT....it´s so not me! (förrutom när it´s rocknight dårå) hahaha

Over and out! pöss

Flitiga jag

Fan va suuur jag är...skrev just ihop ett toppeninlägg som ja va skitnöjd med och skulle lägga ut åsså kommer mina cp-fingrar, som jag by the way är väldigt less på av en anledning som ni får läsa er till sen, ivägen och tog bort hela skiten! VARFÖR SKA JAG HA TJOCK-KORVAR TILL FINGRAR FÖR Och ingen vidare fin-motorik är de i dom heller...klump-korvar!!

Ååååå, nuså...nu får ja börja om då....jo jag skrev tidigare att jag just hade blivit klar med 2 texter som ska va inne på ons och jag var så himla nöjd med det! + Att jag fick nån slags eld i röven och gjorde klart ännu en läxa som ska va klart till v.14....Hur olikt mig är inte det!?!? I vanliga fall hade jag suttit där ända in på onsdagsnatt och svurit och skrivit i all hast! Men icke! Så imöra ska ja åka och hälsa på Johanna i ljusdal...jag är i Järvsö nu i en vecka...kul kul..
Fan va trist jag hade en massa bra saker i det förra inlägget men nu blir de ju bara kattskit av allt.....
Lika bra o ge sin på en gång nu då..

Näe, jo, just det.....mina fingrar.....jag måste ha åkt på en släng av nån konstig form av damp eller nåt...ja fattar inte....mina fingrar har tappat all form av koordination nuförtiden...eller ja, sen igår....dom är helt väck....dom lyder inte...jag stavar fel och hittar på nya ord....herre gud...
 
Och till råga på allt så tror jag nästan att mina ögon börjar balla ur...eller inte balla ur helt men så pass att man kanske borde kolla upp dom snart....satt igår och skulle vägvisa lisa vilket innebar att jag skulle läsa på skyltar....men innan jag hann se vad det stod på skyltarna ens så hade hon redan läst dom....tänk om jag börjar få dålig syn? Jag som alltid har haft bra syn.....och tänk om jag får skaffa glasögon? NEVER! aldrig....visst de e snyggt men INTE på mig!!!!
Näe fy nu e ja less på mina fingrar...de känns som om jag sitter och försöker skriva här med 10 falukorvar på mina händer...jag bara missar knapparna!!!

Marie fyller år idag åxå =) Grattis Grattis... Var där nyss och firade henne...de va mysigt och Pontus härjade med Hampus och Jenny heeela tiden...Imöra ska ja sitta barnvakt åt honom...=)

På Tors fyller pappa år. Jag längtar tills jag får ge han presenten sin så jag kan låna den sen hahahaha
De e AcDc skivan - ?............va f**......

Ja, på grund av falukorvsfingrar och minnesförlust har jag tappat lusten och skriva nå mer så de får duga sådär...
Over and out!

Utpumpad

Men nu jäklar blir de en tidig kväll för helen nilsson.....
Hade ställt klockan på 8 imorse så man kunde hinna klart här hemma innan dagens äventyr men vaknade av att Maria ringde vid 7.45....typiskt....en HEL kvart för tidigt haha
Men de gick bra ändå, för sen for jag iväg o sola med Mariana - skönt va de!
Efter det for jag upp och hade lite tid innan  jag skulle iväg och träna så jag tänkte handla hem lite saker men när jag gick omkring därinne på affärn kunde jag inte komma på vad det var jag skulle handla så jag gick ut igen och for iväg till korpen...
Där gick de superbra...jag gav verkligen gärnet idag känner jag....härligt härligt...och Hanna är verkligen den bästa instruktören åxå tycker jag så de var kul att de va hon vi hade idag!
Sen åkte jag upp och handlade lite iallafall och sen hem o duscha och käka sen lunch....klockan va väl runt 14.30 innan ja var klar!

Nu känner jag mig lite trött! Och fast jag duschade när jag kom hemm känner jag hur det hettar i ansiktet efter solningen...men men...
Pratade nyss med kjell, han hämtade pontus idag så jag behövde inte men han tyckte jag fick komma förbi sen ändå o hälsa på...även om det hade varit kul så känner jag att jag läre läsa en del...jag ska va klar med 2 böcker på ons...och jag är INTE klar på lååånga vägar! Och nå läsning blir de väl inte i helgen heller kan jag tro..
Imöra kommer lisa och stannar till på sön och sen på mån åker jag till järvsö och stannar till på ons...
Fan va ja ränner...
nee, funderar på en liten tupplur kanske.....borde ju läsa men jag har gjort mig förtjänt av denna tupplur nu tycker jag...
Jag ska brottas lite med mitt samvete en sväng så får vi se....haha
Over and out!
puss

Hej hopp

Jahaja....då är man nere i gävle igen då...for upp te syster yster på tis och stanna där tills idag....mycket tåg-åk blir det!
Men nu e jag här och jag ser hur faan de ser ut i min lägenhet....
Är ju faan aldrig hemma nuförtiden så nån städning har man ju inte tagit itu med...

Var hem till Mari tidigare ikväll och fika lite - hon fyllde år i tisdags och jag kila över o fira henne nu en sväng. Mycket trevligt!
Imöra ska ja , trots ledigheten , upp kl 8 för sen ska ja iväg med mariana och sola och sen träna....Hurtigt ska de va för en gångs skull.. Kanske ska jag passa pontus på eftermiddagen åxå...får se.

Sen måste jag banne mig sätta fart med städningen....Lisa kommer ner på lör så man vill ju inte ge henne en allergichock eller nåt...
Å på mån åker ja upp till jarse igen då...jag ränner så mycket nu att jag vet ju knappt vart jag hör hemma snart!
Och pengarna börjar sorgligt nog ta slut så solningen bli min sista lyx denna månad...
Och nu börjar de bli fattigt i kylskåpet igen åxå, ska nog sno med mig lite käk hemifrån Jarse när jag ändå är där...hahah
nu ringer wacka så ja läre sluta...sen är de Over and out!

G´natt

puss o kram


Brandfaran helen

Vaknade upp imorse med världens behaglligaste känsla av vetskapen om att jag får sova ut hur länge jag vill idag och bara ren lycka..... kliver upp och gör mig iordning för frukost och trycker igång mp3n och lyssnar på acdc medan jag värmer mackor/bullar i micron och står inne på toan och sminkar mig....När jag är klar där går jag ut från toan och möts av världens rökmoln (ett under att inte brandvarnarn satte igång) , jag får panik och rusar in i köket - det lilla lilla köket och får se hur det bara väller rök ur micron...
Sliter upp micron och får då se hur mycket rök som helst - ännu mer! , som väller ut......efter en liten stund får jag syn på den stackars svarta bullen som ligger där helt svart och oätbar! Det som fortfarande förvånade mig nu var att trots rökutvecklingen i min lilla lilla lägenhet - alltså jag menar rök everywhere!!!! - så satte aldrig brandvarnarn igång....konstigt....jag tror ag dödade den sist när jag slet ner den då den gick igång bara av lite ugnsrök från matlagningen...
Så trots de 2 minusgraderna är jag tvungen att ha fönstret öppet på vid gavel och nu först , en halvtimme sedan kan man se klart här inne....
Vidrigt!
Nu ska jag rosta mackor ist...och så ska jag stå brevid brödrosten hela tiden hahahaha
Nu måste jag skvallra lite om detta till min syrra..
Som ja by the way ska hem till idag...åker vid 12 så jag läre käka nu...
puss och kram

Bula i pannan

Helgen var rolig och det har jag en bula i pannan som bevisar..
Herre gud...nu har jag upptäckt hur mycket alkohol som faktiskt är FÖR mycket...
Jag och johanna fick ett cp-ryck och drog ut på rock night i lördags...De va , tro det eller ej, kul...
Träffade Rouzbeh och Thom där åxå och allt är baaara bra :) mys pys...
Men de sjukaste är mitt minne....jag minns inte många tillfällen från denna kväll...
Vaknade upp på lördagen hos thom och var aldeles öm i pannan....mindes inte vad jag hade gjort heller. Idag (mån) har jag en bula BTW...Men johanna berättade att på kvällen när vi satt hemma hos henne hade jag försökt och plocka upp något i min väska men det slutade ist med att jag landade i väskan....Jag ramlade i satyget! Huvudet före och allt!!
Herre guuud...
Men det visade sig sen att detta var inte min enda och sista klantighet denna kväll....Senare inne på toa på Stadt (det var väl antagligen här jag skapade min bula) skulle jag sätta mig på toa och bockade mig frammåt och slog i pannan i toarullbehållaren eller va de nu heter...skapligt hårt också om jag minns rätt,  sen på samma gång satte jag mig och slog i bakhuvet i väggen bakom direkt efter...hahaha är man inte bäst så säg.. 
Men kvällen var lyckad och mysig...förutom en kille som skulle stöta o försöka på en...men då var det bra att ha en som motade bort fanskapet åt mig iaf ;P
Tack Johanna för en asrolig kväll och tack för att du kom ut hela vägen till krogen denna gång hahahaha
Jag är nöjd och glad och nu är jag åxå mätt.... så nu ska ja ringa och gagga lite i telefonen , om de e nån jävel som svarar då...de var de inte nyss....

Over and out! Puss o kram

Längdskidor - inte min grej!

Hå hå ja ja, idag hade vi längdskidåkning på schemat! Kul, tänkte jag igår.....fy fan tänkte jag idag!
Vilken dag... Jag har inte gjort annat än å rammlat idag.....men klassen hade roligt åt mig iaf..
Jag ramlade till och med när jag stod still!
Det var så många vurpor så att när vi stod i ringen och en annan tjej ramla så trodde Katja att det var jag...haha då har man ramlat mycket!
Men de var lite kul åxå...åsså landade man mjukt =)
Men efter denna dag var man heelt slut. Fick åka bil med Katja till stationen för där skulle jag möta Rouzbeh...Passade då åxå på att säga hejdå till Carina som sticker till Indien nästa vecka , och hon blir borta i 2 veckor :( trist...men skönt för henne.
Ja, jag träffade Rouzbeh på stationen då och han tyckte jag skulle komma med ut imöra i ljusdal. Ja visste inte hur jag skulle göra med tanke på den här jävla Literacy-skiten som jag måsta skriva...

Kom hem käkade mat och snacka med Johanna i tel om imöra och hon va på! Så då fick jag eld i baken och ville bli klar redan ikväll med skrivandet.....och 40 min senare hade jag kladdat ihop en text! Fan va effektiv man kan bli om man har något som sporrar en!
Så nu har jag äntligen blvit klar med det och sen har jag bara lite läsning kvar....SKÖNT!
Så de blir utgång imöra ändå....ska stcika vid 2 och möta upp med johanna o sen hem till henne å börja parta!! Tjoho....de ska faktiskt bli lite kul tycker jag....känns konstigt...de blev ett sånt spontant beslut så jag har inte fattat det än...
Men men....
Imöra ska ja få besök åxå.. Marie och Pontus ska komma o hälsa på.....Mys pys....
Nee nu börjar ögonlocken bli väldigt tunga....ska nog pack ihop inför imöra och sen lägga mig tidigt o läsa tills ja slocknar!
Appropå ögonlock måste jag bara berätta en rolig grejj som Jennifer sa en gång...hahah de e så sjukt fult och roligt så jag bara måste:
Jennifer o Malin satt på tåget....jennifer börjar bli trött och vänder sig till malin och säger: " Fan va blygdläpparna är tunga nu alltså" (menade ögonlocken).......HAHAHAHAHAHAHAHAHA......HAHA
de var roligt...

Här kommer mer roligheter:
En lagom berusad man på en bar ställde ner ett glas och backade tre meter. Därefter sa han till bartendern:
- Ska vi slå vad om 500 spänn på att jag kan stå här och kissa i glaset utan att det kommer en enda droppe utanför?
Det är väl lugnt tänkte bartendern, mannen var ju skapligt berusad. Så mannen drog ner gylfen och började kissa, men han träffade inte en endaste droppe i glaset, utan kisset kom överallt i baren. Bartendern skrattade och tog emot sina pengar. Men bartendern var tvungen att fråga:
- Det där var ju omöjligt från början, varför ville du slå vad?
Då svarade mannen:
- Ser du killarna som ser förvånade ut därborta?
- Ja, vad är det med dem? frågade bartendern. Jag slog vad med dem om 500 spänn var, om att jag kunde kissa ner hela din bar och du ändå bara skulle stå och skratta efteråt...

Haha ja den va ju inte lika rolig som Jennifers blygdläppshistoria........
Nu äre gonatt!
Puss o kram

läs nån gång...

Ska de vara så svårt o slå upp en jävla bok och börja läsa i tid nån gång Helen!!
Fan åxå...nu siter jag här o får stressläsa igenom en hel bok till på mån... Och läsa böcker är ju inte det roligaste jag vet direkt... Skriva borde jag ju göra åxå...men de får bli imöra efter skolan och sen på lör eftersom syrran och sonny inte ska komma ändå..
Men den där jävla boken alltså....fy satan..

Nu går jag o lägger mig! Måste sova om jag ska kunna åka längdskidor imöra..

puss o kram

Rolig dag idag

Årets roligaste ord kläcktes idag av fröken Carina påväg hem från skolan.... Det kom en bil bakom oss 4 brudar ,när vi i all lugnan ro gick mitt i vägen (!) , och Carina säger: Hörru akta dig nu så du inte blir over droven.... Hahahahahahahahahaha jag döör! Du e tamejfan bäst! Det måste va de roligaste ja hört på länge...
Jag kommer tjata ihjäl det här men strunt samma...OVER DROVEN HAHA

Nu sitter jag här hos linda och garvar... hon och jag har ju ganska roliga uttryck åxå! Jag sa: Fan jag sitter som ett kukarsel i skolan nuförtiden alltså....
Då säger linda: Ja man sitter rätt obeskönt där....
hahahaha käften garvar i ett!

Är rätt avundsjuk på Carina nu by the way! Middag o bio med killen ikväll....
Själv sitter jag här med linda o ska skriva...Romantiskt....funderar o hoppa på henne o släta av henne med en rejäl en kyss så man får minnas hur de kändes igen....hahaha närrå, hon klarar sig......
Men va förvånad linda skulle bli haha

 
Här har ni mig o min pluggpolare för kvällen....men i en något roligare situation dårå...

Ja vi hade ju dans idag åxå...de va skitkul! Skönt o röra på sig...
Näe nu ska ja nog ta o skriva literacy-skiten!
puss o kram

gaska upp dig!


Näe usch, jag kolla igenom mina inlägg nyss o såg att de här är ju den bedrövligaste bloggen i bloggandets historia.....måste ha nånting roligt o komma med åxå igen...så här har ni:


De båda bröderna, 5 och 7 år, turas om att titta in igenom nyckelhålet till föräldrarnas sovrum. 5 åringen vänder sig till storebror och säer:
- Det var det värsta! Och mig skickar de till psukologen för att jag suger på tummen!

hahahaha


Direktören träffade sin bästa vän på golfbanan.
- Nå hur firade du din 50 års dag?
- Jo, det började bra. Jag blev hembjuden till min sekreterare och med en gång vi kom hem försvann hon in i sovrummet. Så ropade hon att hon hade en överraskning åt mig. Jag klädde förstås utav mig och rusade in i sovrummet. DÄR STOD HELA FIRMAN OCH HURRADE!

Mohahahahaha

Såja....och nu ett ordspråk:  Ha aldrig sex i trädgården! Visst är kärleken blind, men det är fan inte grannarna!

Ja nu vart de 2 inlägg idag men de gör inget för jag kommer nog ha fullt upp med plugg framöver så nu har jag skrivit för några dagar framöver! hihi
puss och kram på er hönor

Less på stress

Nu får de fanimej räcka.....när ska jag lära mig att inte skjuta upp saker o ting...varför kan jag aldrig göra saker på en gång när man får dom?
Nu sitter jag med en skrivuppgift som är halvklar och som jag kört fast i + en bok som ska läsas ut till på tors + en bok som jag ska hitta 2 frågor ur till imöra!! + en till bok som ska läsas innan jag lämnar in den nästa vecka....fy satan va ja har och läsa...och ändå sitter jag här.
Ingen diciplin what so ever!!!

Men man lär ju ta en paus lite då å då...haha
Allt står still nu, utom pluggandet som jag sakta men säker stressar mig igenom..
Träningen har jag lagt åt sidan igen, kärlek - vad är det?, nöjen måste man ha pengar till och det har inte jag snart (igen), lägenheten ser ut som ett bombarderat råttbo - jag måste städa och diska...

Fy faan säger jag bara...
Vill vinna pengar, få kärlek lite då och då och resa till nånstanns soligt jag åxå...

Näe nu ska ja ta mig en dusch o bli lite muntrare igen man blir ju trött på sitt eget gnäll juh.
ja de här ska va jag då...

Puss och kram


RSS 2.0