party party ikväll..

Sitter o väntar på wacka att hon ska duscha klart så jag kan få duscha o bli fräch...ikväll smäller det!!
Är i ljusdal nu o jag o johanna ska ha sååå roligt....lite för-ferre hemma här o sen järnvägs=)
pink hink är de som spelar åxå tror ja....super duper!!

Men jävlar va de snöar här då...de satte igång nu vid 13 idag o sen har de bara kräkt ner...typiskt o ja som ska gå  i mina stövlar lär ju se ut som bambi på hal is ikväll.. haha ja rapporterar om eventuella benbrott och pinsamma idiotvurpor nästa gång jag får tillgång till internet...vilket lär bli på mån när jag komer hem.

Håller på o bli tokig på wackas hund Dregen som nyss försökte sätta på min arm och mitt ben - utan framgång...o nu har den lurven lagt sig precis så nära som man bara kan komma..lite iriiterade eftersom ja e allergisk mot hundar...
varför ska alla djur som jag inte tål komma o försöka göra sig vän med mig jämt....låt mig va för fan!

Ser väl snart ut som röda hund hela jag snart så som ja kliar mig....
djur, ja jag säger då det..

nu ska ja smita iväg här o hoppas att han ligger kvar! vi höres mer efter helgen....puss o kram


Hemmåt de bär...

Jahaja...då var de dags o fara hemmåt jarse näst sista gången för iår! Om 26 dagar är de jul åxå...kände allt lite press idag faktiskt...jag o jennifer flängde runt på stan idag o shoppade julklappar åt höger o vänster.
Köpte nå riktigt sassy åt mig själv åxå haha ;)
Efter det åkte vi upp till dollar o shoppade järnet! Me shit va dåligt med barnleksaker de har där...fy...Och såklart var de BARA barn kvar att handla åt...nästan....

Nu sitter jag här, mätt i magen o trött o nyduschad. Ska snart packa klart och sticka hem men ja ville bara ta en skrivpaus åxå.. Ska börja läsa boken ,som ska va utläst till nästa vecka, på tåget tänkte jag!

Imorrn ska familjen upp till sundsvall för ännu mer julklapps-shopping....börjar bli klar men de fattas en sak till till svågern och kusin min , sen så.

På lördag är det ferre i ljusdal med johanna! LÄNGTAR!
Kanske man får träffa goingen åxå vad vet jag :) hoppas de iaf.

Vill visa er några bilder från igår åxå, va bra de e med vänner som har kamera ;P :
 
 Va sött



Flying emma



Haha fulingar



Mariana o tomten



Vikingen



Jaaaa...va säger man! Kul hade vi iaf.
Neeee, nu måste ja sätta fart lite här så jag kommer iväg. Hade bra i helgen mina go´hönor så ses vi nå mer snart!
puss o kram

Hjärter dam...

Svävar på rosa moln idag!
Tänk hur vissa människor kan påverka oss här i livet.... jag som mått så dåligt nu i snart 2 veckor och sen kommer vissa och bara ställer allt till rätta och man mår bra en stund igen.
Fick alltså besök igår!! Myspys...

Så idag har ja varit glaaad...

Skolan gick också bra, förrutom att ja försov mig för jag trodde att vi började halv 10 men 08.20 ringde telefonen o mina kära klasskompisar undra vart fan jag höll hus. hehe Men de e sånt som händer ibland... (Åtminstone för Nilssons)

Efter plugget bar det av med Jennifer, Mariana och Emma ut till valbo. Vi käkade och shoppade. Nån enstaka julklapp blev de men inte många. Ska ta resten imöra på stan med jennifer ist.
Var väl ute i valbo till 18 ungefär sen hade vi alla fått nog och ville bara hem.

Kom hem, laga go mat och kolla på vänner.....nu vet ja inte va ja ska hitta på..
Vill ju ha besök igen jag :)
Men men, ja ä in´t bitter!
Ja har ju alltid kudden o kramas med så länge!

puss och kram

Hemma i gävle o snövädret

Jaha, då var man här igen då....i typ 2-3 dagar sen bär det av hemmåt jarse igen...
Hade en skitmysig helg med folk jag tycker om och lite vin o bad 01.30 på natten....normalt?
Vi hade lite singstar hemma hos lisa. De va skoj men huvet mådde ju som väntat dagen efter....

Nu har ja varit duktig, jag har städat, diskat och tvättat lite å sen kommer marie så då ska jag åka och handla lite. Känns lite onödigt eftersom ja bara ska va här nere i 2-3 dagar som sagt men ja ska ju leva dom dagarna åxå antar jag.

hmm....glassbilen åker förbi här utanför o tutar, blev lie sugen på glass nu!

äh ja får krama mig en snöboll o tugga på :) 

Tänkte jag skulle försöka uppdatera helgen som var men de hände visst inte så himla mycket förutom på lördagen då men de skrev ja ju om....inge mer? nähäpp

Och på söndag är de äntligen 1:a advent...då får jag ta fram ljusstakarna!! har fan inte varit ner i förrådet på hela året...näe inte sen jag stoppa undan julgranen och allt... hoppas allt står kvar!!

 Näe, nu ska ja kasta mig in i duschen o sen blire willys med marie och pontus....
Hoppas på besök ikväll åxå :)

puss o kram

Hemlängtan

Brrr, fan va kallt de e i den här iglon till lägenhet jag har!

Kan ju bero på att ja springer runt i mys shorts o linne åxå i och för sig...
Jag vette fan va ja håller på med alltså...har sprungit runt nu i 2 timmar och tänkt att jag skulle packa och diska inför hemfärden imöra. Har jag fått något gjort eller ?? NÄE!
Pratat med syrran har jag gjort åxå...saknar dom alla där hemma nu. Ska bli skönt o träffa dom imorrn. Hade gärna velat träffa en till där uppe åxå men de vette tusan om de blir nå med det. Man hör ju aldrig nåt ifrån han.... Undra om han lever?

Usch näe fy så får ja inte skriva!!!

Ska göra ett första försök o lägga in en bild här åxå å se om de funkar...



sådär ja!

De e min syster o jag på dex i ljusdal om ni undrar....
Näe man kanske ska ta o göra lite nytta här innan man slänger sig in i duschen och kastar sig i säng efteråt...
Kom på nu att ja har börjat titta väldigt lite på tv nu för tiden. Är så mycket skit nu bara.....ska inte robins börja igen?
Aja, nu rör vi på dököttet Helen så vi får sova nån gång...

Puss och kram

DE E JU INTE SANT!

"And the good things just keeps comming to me....."
Höhö
Näe inte direkt då..

Nu när jag kom hem efter en kul dag i skolan (på riktigt faktiskt) så startade jag upp datorn o satte mig framför den och vad får jag då se till min fasa? jo att alla, och då menar jag ALLA, mina kontakter på msn är borta. Putsväck, borta, lost, good bye och hejdå! Helt jävla borta!

Klickar in mig på hotmail o får även där se att ALLA kontakter är borta...

Va fan gör man? HUR gör man? Jag vet inte vad som har hänt och hur jag fixar tillbaka det eller om det sitter nån sjuk jävel nånstans i det här avlånga landet och skrattar skiten ur sig åt mig just nu, nån som då måste ha fått tag på mitt lösenord. Vilket för mig är helt ofattbart för det första: va e man för människa då när man gillar o gå in på andras mailer o förstöra? För det andra har jag ett sån konstigt lösenord så jag förstårinte hur nån ska komma ihåg det? Ja, förutom ja själv då som har det inpräntat i huvudet sen gymnasiet. Eller så e de nå jääävla virus.

Iallafall.....så nu sitter jag här o fryser ( var på väg in i duschen innan detta hände men hejdades och har inte kommit härifrån sen dess. ) och pratar med jennifer som jag trodde kunde lösa detta för hon e ju bra på datorer och sånt, men tyvärr! Hon är iallafall snäll nog och skickar över mailadresser till folk som hon ha på sin msn som jag åxå hade....en gång i tiden!

Så om ni vet att jag hade er på msn får ni gärna slänga hit era mailadresser.....eller nej! Skriv till mig där på msn direkt ist....för tydligen fanns jag kvar på jennifers lista och då måse jag finnas på eran? ja wow, de e ju SÅ många som vet om den här bloggen åxå hahahah
 
Aja, ska göra ett försök med att ställa allt till rätta nu. Sen duscha.

PUSS

Gud ÄR en man

Vilken pissdag !
Sådana här dagar är de ju underbart och ha en blogg så man får avreagera sig lite i den.  Dagen började med den trevliga redovisningen som jag INTE längtat efter. Men tro´t eller ej så gick det kanon...oavsett va de andra säger...haha (vi blev totalmosade av klassen , men i min rena lycka från att ha klarat av att stå avslappnat inför klassen o prata för en gångs skull kunde jag inte bry mig mindre om det..) Jag mådde skitbra =)

För stunden iaf, sen dyker ju alltid "det där" upp i skallen igen o då mår jag dåligt igen. På alla vis....ledsen , arg och förvirrad allt på en gång...
Har åtminstone försökt o låta bli o höra av mig  än så länge...de går bra hitills men de svider varj gång ja ser telefonen....varför han aldrig allt få vara bra på samma gång?
Måste det alltid vara nånting?

Iallafall tillbaka till min underbara dag....
Tittade man ut så såg man snöblandat piss ösa ner för himmlen som senare under dagen gjorde sina ärliga försök att förvandlas till snö helt men lyckades då rakt inte...

Sa hejdå till Carina vid bussen och fick stå o vänta i kylan i typ 15 min för bussjäveln var sen....sen när fanskapet äntligen behagar att rulla in ska jag ta upp mitt kort fö o kolla exakt hur mycket pengar jag hade kvar, och då tappade jag det rakt ner i vattenpölen som jag hade framför mig. Självklart hinner jag inte slänga mig på backen och ta upp det förrän busshelvetet står aldeles framför mig och ovanför pölen......

Va gör jag nu?? Och folket som jag så duktigt hade lyckats trängt mig före började nu trycka på från alla håll så jag var tvungen och gå åt sidan för o vänta på att jag kunde slänga mig på backen....SJÄLVKLART kom de bara mer och mer folk för att göra saken ÄNNU värre....
När den sista segisen klev in i bussen slängde jag mig ner på min bara knän och träckte mig under bussen o fiskade upp mitt dyblöta busskort. Var precis påväg in i bussen då jag kollade hur mycket pengar jag hade kvar.

I detta ögonblick insåg jag att gud MÅSTE vara en man! Han jävlas ju bara hela tiden med en.......

Jag hade 7 kr på kortet o det kostar 9!!!! Jordens längsta svordomsramsa gick igenom huvudet och jag fick låtsas som att jag väntade på någon medan den förbannade bussen drog igen dörrarna och for iväg. Det var bara att knata hem i blötvädret. Tack och lov hade jag musik iallafall.......trodde jag ja! Efter halva vägen tog batteriet slut i mp3:n och jag funderade på att lägga mig i vägen en sväng men jag fortsatte och gå i rena ilskan.
Jag måste ha varit skitförbannad för hjälp vad fort det gick!  Men kom äntligen hem och tömmde havet ur mina skor och gjorde mig lite mat så nu känns det bättre.

Nu sitter jag hemma o har tråkigt för när jag kom hem har jennifer åkt hem efter 2½ vecka....konstigt det känns.....lite ensamt.

Puss och kram

Ja, dåså......

Nu har man hittat hit åxå då till bloggträsket som man säger =) trevligt trevligt...
dålig tajming bara för ja har ingen aning om vad jag ska skriva!

 Sitter här pank, trött, less på visst folk och nervös inför morgondagen redovisning. (som för övrigt kommer gå bra men ja kan inte hjälpa det, ja blir alltid såhär nu för tiden. Fattar inte!)
Ja måste fan duscha åxå känner ja...

Jennifer är numera rödtott, hon skulle testa o blondera sig men de gick inte åt de hållet hon trodde dvs. bra,  utan de gick käpprätt åt h-vete hahaha
Fast ja börjar funder på om hon verkligen är så missnöjd som hon säger sig vara...hon springer runt här i lägenheten nu o skrattar o knäpper kort på sig själv.... wierdo!

Såg en sak som va rätt så skön på nätet idag som jag vill dela med mig:
"Hur lång en minut är beror helt på vilken sida om toalettdörren man befinner sig."

haha ja den va rolig.... lejm, ja ger mig själv bakläxa på det där..

hmm...nu står de still igen...typiskt, när ja väl skaffar mig en blogg har ja inget vettigt o säga! De kommer väl antar jag. Skulle kunna berätta för er hur ja mår innerst inne just nu dom här senaste dagarna men de tänker ja inte göra, ja besparar er den äran! Jag känner nämligen på mig vilka det är som kommer o läsa denna blogg o ni vet ju redan hur de ligger till så.....=)
Vill försöka lista ut hur man kan styla bloggen så där snyggt som ni har gjort , alltså ni som ja känner som har blogg o som möjligtvis läser detta nu...Men hur fan hittar ja dit??

fan vilken trist blogg........skärpning till nästa gång!
Ha de

RSS 2.0