Hoppsan..

Ojoj, nu va de länge sen igen...de e ju tur att man inte är någon "proffsbloggare" med hur många förväntasfulla läsare som helst..haha då hade nog alla tröttnat vid det här laget!

Vad har hänt nu då...

CSN-skiten löste sig iaf. Så nu har man fått 2 omgångar pengar äntligen och jag känner mig för en gångs skull rik!! Och NEJ jag SKA inte göra av med alla pengarna på en gång....

Men en sak jag ska göra är en tatuering snart. Maria kom hem från Cypen i lördags med en tatuering på skulderbladet (vilket råkar vara just det stället som jag åxå ska tatuera mig på hahaha)...så hon hann bläcka sig för mig t.o.m Så nu har jag fått mig en spark i röven...Snart blir det av!

Jag var in på mitt livs första autktion med syrran förra veckan. Folkan var fylld med saker och folk så jag o syrran knatade rakt in och fick se att det var en auktion. Jag kom ut med en SKITFIN stor vit gammaldags spegel för 600 spänn. haha Men det var det värt. Värst var det att behöva släpa det aset genom hela byn....Ett hygglo som syrran känner stannade till och såg mycket förundrad över vad vi bar på och sedan sa han:"tappa inte den där nu då" och sen for han!! Pucko - vi som trodde han ville hjälpa oss och skjussa hem oss men näe då....

Johanna är i turkiet fortfarande och jag är avundsjuk!

Jag har missat hela nollningen iår. Min sista dessutom så det var ju lite synd, vissa saker vart man allt sugen på att sticka ner till.  Men jag känner att det var rätt skönt också! Jag hade absolut inte pallat hela nollningen ändå känner jag.

Var ut igår men det var inte den bästa kvällen direkt. Musiken sög och i början av kvällen va de för lite folk och sedan blev det för mycket... Träffade folk man inte sett på länge men de var mest konstiga bara!
Det enda som var kul var att festa med maria och teresia själv...

Nu har jag ledsnat på allt det vardagliga och vanliga hela tiden...nu ska det till någon drastisk förändring känner jag....vad vet jag inte själv ens men nånting!!

I veckan ska jag fortsätta praktiken - det är sååå skönt o slippa skolan såhär...för det var minsann ingen kul kurs vi läste nu..
Sen ska jag börja på aerobics uppe på skolan och köpa gymkort igen när johanna komemr hem...

Det är väl de planer jag har här närmast....JA och så ska jag o johanna åka båt snart! men den är ju inte bokad än men det blir väl brka eller nåt!

Nåt mer då?

Näe...stäedning härnäst!
Pöss
Over & out!


CSN *Censur*

CSN....dom kan faan ta och hoppa upp å sätta sig på nåt vasst tycker jag...
Nu skickade jag faktiskt in min studieförsäkran i måndags som flera andra av mina vänner....
Dom har minsann fått sina pengar...MEN JAG DÅ???
Provade ringa in till dom o fråga varför det tog sån j**la tid, men dom hade inte fått in nån sån inte....SKOJA MED MIG!!
Så nu blir jag pank hela denna helg åxå och får sitta inne på mitt arsel i ensamheten...för typ alla jag känner ska ju såklart ut....om inte på Järnvägs så ska dom faan ut på Torön , som BTW har avslutning imöra för detta år med engmans och allt! Jaha....
Morr.
Jag är så förbannad att jag inte vet vad jag ska ta mig till...men nu kom jag och tänka på att det kanske inte alls är CSN jag ska va förbannad på, utan kanse posten ska ha sig en rejäl omgång svordomsvisa a´la Helen ist?

Anywho, så skulle jag avakta till på mån o se om de blir nå slantar då eller om jag komme få köra matlåda nästa vecka åxå....återstår o se det då.

Nu kom jag nyligen hem från Gävle. Har bott hos Jennifer nu i 2 dagar och hjälpt henne med möbler och sånt - så jag kan bara säga att om jag så mycket som ser en IKEAskylt eller bara en IKEA möbel så kommer jag kräkas!!! (bäst och inte gå in i mitt eget rum idag då)
Nu ska dom äta här så jag blir bortschasad från bordet....

Men imöra komemr ju iaf en positiv sak: dragracing i SVEG....ska lbi kul...där har vi nog aldrig kört förr tror jag.
Får se hur det går då.

Over & out
orka...

Skolstart!

Idag var första skoldagen för denna termin....
Hur långt är det nu till jullovet??

Dagen gick ju aldeles utmärkt...trökig klass men många kändisar så man kan nog känna sig rätt så lugn iaf...
Bortsett från en typ som jag bara inte kan med....men den skiter vi i..
Liiite panik över en uppgift men det ska väl lösa sig det åxå...
Ska snart gå o lägga mig jag för imöra ska jag åka med 7 tåget!!! Japp, det är så det är...mitt nya liv som pendlare har börjat!
Det ska väl gå det med...nu får jag ju tid och läsa en bra bok eller två ibland...

Leksand sommarland igår var svin kul som vanligt....Vi regerade över studsbollen OCH barn-berg och dalbanan...hahaha jag och syrran skrek som galningar i den ! Alltså inte min 9 åriga lillesyster utan min 22 åriga syster och jag hahahahahaha

Ja, nu ska jag stänga ner och ta en fika med familjen...

Förhoppningsvis kommer pengar denna vecka åxå...hoppas hoppas...för idag käkade jag sallad med brudarna efter lektionen ute på stan och sen blev jag hux flux pank...men det var det värt!
Ok, gonatt så ses vi imöra!
Over & out pöss

Varning Leksand sommarland!

Igår var man iväg till Grönås igen på ferre....De va himla kul tycker jag! Vi spelade våghals vilket var en succé...
Jag fick t.ex. ett kort på konsekvens där jag skulle ropa ut genom fönstret så högt jag kunde 2 ggr : AKTA ER , NU KOMMER FARBROR GUNNAR!! Maria och Sonny bor ju så lämpligt i en dal där i Grönås, eller ja, hela jäkla Grönås är en dal - så det ekade fint ut bland slätterna klockan 23 på kvällen...haha
Maria P fick ringa till Järvsö taxi och fråga om hon hade glömmt sin morfar i taxin... och när de förvånat sa nej så skulle hon säga: äsch srunt samma han var ändå gammal....hahahahaha hysteriskt roligt!
En massa kul och pinsamheter vart det!

Idag har jag blivit juden på lunch hemma hos Teza och sen kollade jag och Maria P på BOLT. Maria höll på å skratta ihjäl sig och jag somnade till...så bra var den.

Sen har jag gått och tänkt en hel del idag på en viss typ idag igen....Jag måste snacka med honom snart, så allt får kännas bra igen... På nåt vis så känns det som om alltihopa är mitt eget fel - för att jag promt skulle veta...men men. Bara jag får förklara hur läget är för mig så tror jag allt kommer kännas bra igen sen...oavsett hur de slutar...Huvudsaken vi är vänner och det vet jag att han vill...

Anywho...

Tänker mycket på min kära tatuering åxå...jag ill jag vill jag vill.....ska se om jag kan ladda upp den idag då:
........Förbannat!!......
Näe de gick inte idag heller...va sur ja blir...äsch, ni får väl se den på min arm snart förhoppningsvis :)

Imöra blir de leksand sommarland! En nice avslutning på sommarlovet....
Åh, vad jag ska bada och hoppa på den där stora hoppbollen....men då ni alla småttingar är det bäst ni passar er. Det är inga lättviktare, förutom sonny då,  som kommer direkt , så ni lär ta skydd...För när nilssons/larssons/karlssons hoppar - hoppar ALLA!
Ja nilsson är ju min familj, larssons är min morbrors fam, och karlsson är Sonny :) haha
Men seriöst det är livsfarligt! Vet inte hur många barn genom åren man har sänkt.....inte med flit - herre gud jag ska ju bli förskollärare....men det är ju så att när en familj skickar upp sina minsta knoddar upp på en hoppboll med 10 hoppande idioter på så får man nästan skylla sig själv om ungen tappar fotfästet och rullar ner för bollen med huvet före...stackars barn..
Jaja....nu ska jag logga ut o hitta på nåt för o få tiden o gå lite mer...
Shit det är lördag idag och jag sitter inne....fan va konstigt det känns...Undra vad alla gör ikväll....?

Over & out pöss

Big brother is back!

Alltså, ja....det har de ju varit ett tag nu men jag vet inte om jag skrivit det tidigare...
Big brother visas på vardagkvällarna ( alldeles lagom till läggdags för min del) på tv400...kul kul....Nu har dom omgången från 2003...Länge sen!!
Den med Linda äckel Rosing, Larssa från Hudik och Mattias å alla dom andra.. Kommer ihåg när man följde det där.....När denna omgång var så bodde vi på Håsta i Hudik första gången. Under våran praktik. Det var tider det...
Fast jag måste säga att omgången innan, den från 2002 var MYCKET bättre. Med min favvo - Alex! haha

Ja jävlar.....alltså...jag vet inte varför jag följer sån skit egentligen men man fastnar efter några gånger faktiskt...Konstigt!

Ja!! Nu har jag fått svar på varför jag har sån otur i kärlek! En nära vän(jag säger så eftersom jag inte vet om jag bara får basunera ut det såhär)  har nämligen tur i kärlek nu!!
Jorå, det är så det ligger till... När hon har otur i kärlek så har jag haft tur i kärlek, och när jag har otur så har hon alltid tur i kärlek....konstigt med det stämmer ju fan! Eller hur....du.....! Hrm
Vi säger att det är så iaf...hahaha

Men men, vill jag ha en karl så får jag väl ta en å sätta mig på´n o sitta kvar där tills han tycker de e gött!! (vrålgarv)

Gud vad jag svär alltså....det är hemskt vad ful i mun man blir av o bo hemma i Jarse...
Å en annan sak jag börjat med - som jag aldrig gjort sådär överdrivet mycket förut, bara lite lagomt, är när en norrlänging ska svara ja så bara suger man in lite luft i munnen (fan va svårt o förklara skriftligt)......ja om ni fattar va jag menar nu då så kan ni föstå hur störande det är var femte minut...


Jahapp...nu börjar big brother snart så de e dags o krypa ner...

Jo, jag måste berätta en till sak....höll på å göra jordens miss idag. Skulle beställa böcker. 8 st dyra böcker (som sammanlagt blev 1200 spänn!!!! )skulle vi ha till denna nya kurs....trodde jag iaf...
Men det visade sig att det bara var 2 böcker och detta fick jag reda på av elin , tack så mycket , i god tid innan jag skickade iväg beställningen från adlibris *puh*
Det var nära ögat där!

Ok, men nu har det börjat så nu läre jag springa!! Go´natt o söv gött!
Over & out

Pluggångest

Jaa... Ånges ångest ångest....
Vill inte börja plugga nu. Det känns som om sommaren är helt finito snart...
Men det är den ju faktiskt inte riktigt än!! Så det så...det är bara augusti.
Jag tänker på allt som ska göras i skolan nu framöver...att jag måste beställa böcker som jag inte har någon aning om vilka dom är eftersom nåt pucko inte har skickat ut nå papper till mig om kursstart eller kurslitteratur...trots att flera av mina vänner har fått det...Varför inte jag???

Ska ringa Linda sen och höra mig för va de e för dyra skräpböcker vi måste ha...

hmm, har hänt och händer lite saker runt omkring mig nu..

Var i eskilstuna i helgen på backsmith nats - dragrace....fy fan va roligt det var. Men troligen det sista för i år. Och bilen går bra! Jävligt bra!!

Leksand sommarland ska det bli av med åxå - PÅ SÖNDAG! Hur många familjer känner ni som åker iväg på en SÖNDAG?? Ingen.........jaaaa, de e ju skitbra ju...då blir de inte så mycket folk där då hahaha

Syrran fyller år idag! Grattis grattis till henne. Ska dit om nån timme och käka ut dom ur huset tänkte vi och sen sover jag över där hade jag tänkt. Mysigt värre.

Flänger och far med diverse löst folk här åxå...eller som jag kallar dom : mina vänner hahahaha
Var i Ljusdal idag med Maria p. Vi uträttade lite ärenden och käka lunch på solhuset...vilket var en trvlig överraskning. Jag har aldrig brytt mig om det stället eftersom jag tycker det verkar vara ett sånt mysko ställe - men faktiskt var det god mat, billigt och jätte mysigt att äta där...så det gör jag gärna om.

På fredag är det fest i Grönås...hemma hos syrran och sonny igen... Kuligt kuligt!!

Å kärleken händer det ingenting med...fast jag drömmde inatt att jag födde barn...en liten flicka! Det var lite mysko för i drömmen var det jättemysigt och jätte pluppigt med en liten en, men sen när jag vakna kännde jag mig som vanligt och hade hjärnan på rätt ställe igen....*puh*

Annars börjar man bli rätt pillimarisk av sig nu....fast ja är inte sugen på å gå ut å plocka hem nån heller.... hur fan gör man då??
jaja, jag får väl hålla mig tills jag träffar på nån som duger!! (stackars jävel) hahahahaha

Usch vad jag babblar...och här ute börjar åskan döna på nu säger dom så de e väl bäst jag slutar!
Over & out
pöss



RSS 2.0