God Jul och Gott nytt år (i förskott)

Hahaha, jag sitter o glor på lite roliga citat och jag läre bara dela med mig av några favoriter:

"Ordning är till för idioter, vi genier behärskar även kaos"


"Varför heter det utbildning, när man sitter inne? Det borde ju heta inbildning... "


"Jag vet inte vad jag vill, men jag vet vad jag inte vill"

"Varför glädjas åt andras skandaler, fixa egna"


"Kör som om varje dag vore den sista - och den blir det!"


"Ingenting är omöjligt för den som inte behöver göra det själv"

"Hur lång en minut är beror helt på vilken sida om toalettdörren man befinner sig."


Och min absoluta favorit:
"Ingenting är omöjligt, allting är bara olika jävligt."

Idag har jag inte alls gjort det jag tänkte jag skulle göra...
Jo, pckat men det är inge kul o packa så jag gav upp det med....roligare och packa när man vet at man kan packa ner ALLT.. som ex. tandborsten...den ska jag ju använda nu ikväll och imöra så varför packa ner den idag?
Näe jag gör klart det imöra.
Men snart ska jag nog ta o pluppa i säng iaf=)
Och imöra smäller det!!
Sen kära bloggen ses eller hörs inte vi nå mer detta år...för datorn ska nämligen bo hos Marie och Kjell över julen för att den bara jävlas hela tiden.....så då ska Kjell kolla igenom den lite o se vad som kan va fel. Vad skulle jag göra utan folket jag har runt om mig alltså?
Jag som vägrar lära mig o fatta sånt som har med datorer och göra.. Det är tur man har dom!


Hittade förresten en sak på Youtube idag! En riktigt gammal disneyklassiker från 1933. Sååå mysig att jag bara måste lägga in länken här....
Men vet ju inte hur jag gör det  riktigt än så jag kopierar den bara: Var så god o njut! :)

http://www.youtube.com/watch?v=SlRd_HCA7jI

Ja men då får väl jag säga god jul och gott nytt år i förskott då utifall jag inte hittar en annan dator hemma i järvsö någonstanns då.
God jul och gott nytt år önskar jag!!!
puss och kram, ses 2009. (inte ni som bor i ljusdalstrakterna då, vi ses nog på juldagen =P )


ÄNTLIGEN

Nu är skiten över...Jag o Carina blev klar idag med båda uppgifterna så nu e de äntligen JULLOV!
Imöra ska ja bara ta de lugnt o så...jo jag ska ju tvätta o städa åxå men ja får iaf kliva upp eftr 8 haha
Sitt barnvakt ska jag åxå...

myspys
Lillbusen där...

Sen på fredag åker vi iväg ! Tjohoo
Vad kul det ska bli. 
Åh vilken skön känsla det är å veta att man bara kommer att kunna slappa och ha det bra i jul...utan att oroa sig för nåt med skolan! Allt är klaaart!!
Börjar bli dags å fara hem nu...nu ska jag få leva på makaroner imöra hela dagen o det känns ju sådär...men, snart kommer all den goda julmaten så de kanske e lika bra o svälta sig lite innan haha
Fick några rätt roliga bilder igår från syrran...de e från johannas 22års fest på mig och rouzbeh. haha han ser inte klok ut haha

 Hahahahaha jag döör

Nee, nu ska ja invänta ett samtal ifrån hemtrakterna sen ska jag ta en rejäl jävla dusch - med tvål i håret för schampot är slut hahahaha - Nu är det tamefan illa!
ok höres imöra

puss och kram

Säljsjön 2-1

Jajemenn Säljsjön sopade golvet idag och vann med 2-1 mot....några?...

Men faan va jag fryser...har frysit hela dagen idag. Kanske håller på å blir sjuk nu såhär lagom till jul och ledigheten och allt..typiskt. Jag har varit omringad av sjuklingar hela hösten men inte har jag blivit nå sjuk inte, förrän nu då kanske..
Eller så är det den jävla skolan som håller på å smygsänker på värmen i huset så de kan spara på pengarna...hmm, ja de kan nog stämma det för satan vad kallt det har varit där idag. Ute som inne!

Var just på innebandymatch och de vann ju då såklart som jag just sa...Trevligt trevligt....eller ja, inte hela matchen då...linda fick sig en gratis flygtur över sargen åxå och det var ju mindre roligt för henne, men för en annan blev det svårt att hålla tillbaka skrattet (efter att man kollat att hon var ok såklart) då ett illrött och ilsket ansikte dök upp igen bakom sargen. Fan va förbannad du såg ut hahah stackare! (men de såg himla lustigt ut just då iaf)

Imöra ska jag och carina bege oss ut till hennes fsk och göra en uppgift och sen ska vi skriva klart den vi gjorde idag och sen banne mig är det jullooooov på riktigt! Sista lektionen var egentligen idag men vi ska ju bara fixa det här o sen är det hemmåt det bär....eller ja nästan iaf, kryssningen först då =)

Nu finns det lite saker och längta efter igen så nu kommer denna månad bara svischa förbi....det vill jag inte!! Det ska gå långsamt på julen...

JAMEN JUST JA!  Jag har ju inte skrivit att jag fick reda på idag (redan) att jag klarade provet i teknik!! Lyckan är total.
Fast jag tänker inte tala om vad jag fick för poäng hahahahaha
Nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli trött nån gång så jag kan gå och sova...Ingen ringer och håller mig sällskap heller :( aja, jag får väl ringa själv då...
 
Det här lär ju vara det näst näst sista innlägget innan jag säger god jul och gott nytt år till er! (sen lämnar jag nämligen datorn här hemma så jag får inte tillgång till denna blogg förrän efter nyår).

Puss och kram

Snart så..

Woho! Då var äntligen det fruktade teknik-provet över..
De gick ganska bra faktiskt, trots att jag knappt tränat något. *pust*
Ett steg närmare ledigheten....YAY
Ja, får ju se om det gick hela vägen då, men man kan väl alltid hoppas :)

Imöra e de sista lektionen för i år och så ska jag o Carina försöka bli klar med Fördjupningen. Sen e de en rätt lätt grej kvar i teknik som vi ska göra på onsdag å sen är det banne mig jullov!

Då ska jag städa, packa och vääänta.... För sen på fredag bär det av mot stockholm och kryssning igen =)
Det ska bli så kuuul.

Vilken julstämning det är här hemma hos mig. Önskar jag hade en kamera så jag kunde visa er hur det ser ut här...jaja ni får väl titta över ist då ;)
Nu ska jag lägga mig på soffan en stund för jag har så förbannat ont i skallen, har nog sovit för dåligt inatt!

puss o kram

Grattis grattis

Idag fyller Elin 22 år o de firar jag med att lägga ut en söt bild på bruttan!

 (Ja...jennifer fick va med på ett hörn åxå =) )

Vad mera då?
Ska försöka plugga lite inför provet...hela dagen har gått nu och jag har sagt så heeela dan...shit! Ingen självdiciplin för 5 öre har man.
Men myspys har jag iaf, tända ljus lite här o där, ingen disk, städat o fint och nu e ja nyduschat och sitter o myser med ett glas mjölk och en kaka =)
Ni ser ju, allt utom att plugga!!
Fan då!

Och nu står ja här o fördriver tiden....
nääe nu får jag sätta fart nån gång, men de känns ju inte så himla hoppfullt det här provet. Inte de lättaste sakerna man ha och göra med direkt. Ellära och sånt - fy!

Höres imöra , då får vi se hur innlägget ser ut om det är ett argt eller glatt - beroende på hur provet gick haha

puss och kram
 

Nu leker livet igen..

Hehe
Det jobbiga är numera historia... allt var bara ett dumt misstag och det hela har löst sig.
Julen är räddad

Igår var Mariana, Emma och Jennifer här och vi hade lite singstar-kväll med julfika...så msigt.
Ja visst, jag tror ja glömmde nämna mitt i all raseri igår att jag hade lite julmys med Carina, Elin och Linda i Torsdags åxå....så himla mysigt det med. Vi klädde min julgran och fikade och kollade på "vi hade iaf tur med vädret". Hahaha den e ju så kul..

Fy fan va jag mår bra nu....rakt igenom!!
De var nån månad sen man mådde såhär...fan va saker o ting kan tära på en ibland..

Och nu e de banne mig inte långt kvar till julafton själv heller...precis 10 dagar och 4 timmar o 51 min kvar nu....märks de att ja längtar??

På fredag ska ja på kryssning igen...men de kansek ja redan har sagt!? Jaja, de tåls å nämna flera gånger..

nu ska ja ringa min syster o snacka lite =)
Puss o kram

Valbo, dåliga skämt och jävelskap..

haha
idag blev de bestämt att jag ska åka på en till kryssning. Denna gång med min syster och hennes kille Sonny. De skulle ge sig iväg på en båtresa den 19:e och hade därför fått en gratis biljett för 1-4 pers...så jag och Jennifer blir medbjudna! skit schysst!!

Fan va roligt vi ska ha...så nu har ja bestämt att ja ska lägga in en högre växel när de gäller skolan och alla dessa uppgifter vi har att göra...jag ska vara klar till den 19:e för då drar jag och sen kommer jag inte tebax förrän den 7:e januari...alltså nästa år! haha de e inte så långt dit som de låter men iallafall...

Jennifer går runt i min lägenhet och stinker hårfärgning...så imorrn när vi vaknar kommer vi va så höga att vi inte fattat att vi vaknat ens...

En liten by the way grej där bara.

Mariana kom över imorse och käka frulle med mig...de var mysigt. Sen for jag ut till valbo utan nå som helst casch men de blev trevligt ändå för jag träffade johanna och hassan, vilket var själva grejjen med min lilla tripp ut dit.

Jamen visst ja.....måste ju berätta om världens sämsta skämt som jag råkade ut för idag...JENNIFER´s förtjänst där..

Jag sitter påväg hem från valbo i buss nr 1. Skickar ett mess till Jennifer om att "jag kommer hem nu" (eftersom jag lämnade mina nycklar med henne så hade jag ju inga själv). Då skickar hon tebax att hon "är påväg till hemlingby och ska fika där och att jag fick skylla mig själv!!! " ??? WTF!!!
Jaha, tänker jag...va fan gör jag nu då? 
Och i gävle var de pisskallt och snön riktigt kräktes ner - inte faan står jag utanför min lägenhet och väntar!
Kommer till rådhustorget och hoppar av 1an.
Hoppar på min buss (2an) mot sätra...men medan den står still så skickar jag o frågar Mariana om jag får komma dit och vänta på Jennifer, för Mariana bor inte långt ifrån mig.
Men då skickar hon att hon är på öb, som ligger helt åt andra hållet...
Så jag rusar av bussen och på 2an åt andra hållet för att möta henne där. När jag väl sitter ner och väntar på att bussen ska fara skickar jag till Jennifer och talar om att jag åker upp till öb o väntar med Mariana och hör av dig när du kommer hem.
 Efter bara några sekunder ringer telefonen och det är Jennifer. Jag hör hur hon kväver sitt skratt i luren medan hon klämmer fram : "Jag sa ju att jag skämta! Jag är hemma och håller på och lagar mat jag...."

MEN VA I HELV......!!!

I samma sekund som hon säger det  ställer jag mig upp och dundrar av bussen igen...och hinner precis på den andra bussen hemmåt innan den åker.

Varför ska det alltid vara jag som utsätts för sånt här?? Stress o pinsamheter...

Men hur som haver så visade det sig att Jennifer hade ju faktiskt rätt, hon hade ju skrivit i ett till meddelande , efter det om att jag fick skylla mig själv, och sagt : "skämta bara!! är vid sos-kiosken nu....".
 Men jag min nöt trodde att hon menade att hon skämtade om den delen där hon skrev att jag fick skylla mig sjäv. Hahaha Ett missförstånd som vanligt!
Så hon hade ringt till medbrottslingen i det hela ( min syrra som gav henne förslaget att luras) och nästan dött av skratt när jag då fått byta buss igen för 3:e eller 4:e gången....

Det är just snyggt det och henne lånar man ut halva sängen åt nu...haha funderar allt på en liten hämd jag!

Ja, det var det... va långt det blev? Kan väl inte vara någon som orkar läsa detta innlägg...haha
ÅÅÅH, imöra kväll kommer jäntorna o då ska vi klä julgranen och dricka glögg....gud va mysigt...
På dagen ska jag ner på stan o då ska jag passa på att gå in på Kalas och CO och prova den där tomteklänningen...ska be Jennifer ta med kameran så kan jag lägga in bilden här så får ni se den...den e sååå fin!
OK, nu får de faan va nog...

puss o kram

Kryssning med hells angels

Ojojoj, ja jag säger då det. Vilka bravader man hamnar i haha
Jag kom just hem från en skitrolig och jävligt intressant kryssning med Jennifer, Badilla o Emma. Vi blev bjuden på allt av Jennifers blivande chef. Och då menar jag verkligen på ALLT! Maten, dricka, hytt, resan dit och hem till stockholm och själva båtresan. Så himla goa killar!

Fick senare under kvällen reda på ,efter lite verbal misshandel med en av grabbarna, att de är alla med i hells angels..hahaha
clever helen - stå å mobba en ur hells angels hihi (men han var schysst tack o lov!)
 De var dom alla, ja....åtminsone mot oss tjejer. En stackars kille åkte nämligen på lite däng i våran hytt och det var ju jävligt onödigt!

Men förutom just den saken var de så himla kul hela resan. Käka god mat, drack gott och dansa hela natten. Brukar inte palla med o vara vaken så länge som ja var inatt men jag vet inte vad det var som fick mig att stanna uppe till 5 på morgonen....

Vi tjejer var 3 singlar och en obestämd som var med på resan. Jag är den obestämda! Flickorna var ute på kill-jakt under resans gång medan jag fick hänga på....
men de e typiskt vad killarna kryper fram ur sina vrår o dyker upp i ansiktet på en hela tiden då inte man är intresserad. haha de fanns tamejfan överallt o jobbiga var dom...men men.

Mycket bilder blev de åxå hahaha

brudarna har just anlänt till båten



i hytten



jaa, de kommer väl mer sen när brudarna har lagt upp alla bilder...hade ju ingen egen kamera så jag snyltar ihop mina bilder haha

Näe nu ska ja va sällsaplig mot jennifer tills ja slocknar framför tvn. Sov ju fan bara 5 timmar högst inatt.

puss o kram

Syster yster på besök.

Hej hopp...sitter o väntar på en film som snart e klar. Dumpad heter den. Jag o Syrran o Jennifer ska se den :) Mysigt att Maria har kommit ner....de händer inte ofta tyvärr.
Hon kom igår o åker imöra igen...
Då ska Jag , jennifer, badilla o emma åka iväg med jennifers jobb på kryssning by the way :) fan va kul de ska bli. Vi ska äta julbord åxå Yummy!!! jag som tjatat så om å få åka på julbord! alla ja känner ska få käka julbord utom jag , trodde jag då....men nu serru blir de även min tur - mohahaha

Jennifers chef ska pröjsa hela resan så de är ju skönt...då jag ju även sånna fattiglappar som jag få komma bort.. haha
Har lite skuldkänslor bara....jag skulle egentligen ha suttit barnvakt åt min andra syrra Jenny på lör till sön men det fick jag ju avboka pga resan. Hon som längtat så..... :(
stackarn, men de blir ju fler gånger.

hmm får se om de blir nån jävla film...de går ju så segt. Näe nu ska ja hoppa in i duschen och sen ska ja mysa med syrran o jennifer.
(Knäppte en massa fulkort med brudarna igår åxå som kommer innom en snar framtid ;P)
 
puss o kram

Folk, födelsedagar och rave-dans...

Jaha ja..
Nu e jag här igen. Men vet inte om ja har så mycket å wrajta today...

Idag är jennifer här! Hon ska bo här i några dagar igen för och se om hon blir nå bättre. Misstänker att de e möggel i hennes lägenhet och att det är därför hon blivit dålig..
Eller så är de en vanllig förkylning vilket innebär antagligen att jag åxå kommer bli smittad nu haha
Men va gör man inte för lite sällskap.

Imöra kommer syster yster (Maria) hit och stannar till fredag morgon. Sen på lördag kommer min yngsta lillesyrra och stannar här till söndag.

På fredag ska jag, Jennifer, Emma och Mariana ha en liten mys-kväll här med pepparkakor och singstar.
Trevligt trevligt.... full rulle hemma hos mig hela veckan med andra ord!

Och nästa vecka kommer Wacka åxå :)

Det där med att ta tjuren vid hornen blev uppsjutet på grund av huvudvärk iaf.... får se nu då när ja tar de nästa gång - för de SKA jag men vet bara inte när. Vill helst vara ensam då...

Vad mer?
Jo, min yngsta syrra fyller 9 bast idag. Oj oj oj, 9 år......snart e de Moppe, studenten och giftermål känns de som.....
Vart har jag varit de senaste 9 åren? De var ju nyss man bytte blöja på lillungen...
Lär ju lägga in en bild på födelsedagsbarnet åxå.


Sötnosen....fast här var hon en liten sötnos bara....typ 4 år tror ja. Å idag är hon 9!

Ja, ja ska ju på kalas imöra åxå.....
Till den här skrutten:


Han fyller 2 år då!
Min kusin Pontus som jag för övrigt är gudmor åt åxå :)

Mj de var väl allt ja hade på hjärtat för ikväll...Nu ska ja gå å nypa Jennifer i tutten hahaha
(hon har piercat bröstvårtan så hon e lite öm än hihi)

Kolla in den här vettja:

http://www.youtube.com/watch?v=uPO3Q-bkbdo

Så får du lära dig dansa rave! hahahaha

Puss o kram

Jul jul strååålande jul....

Hihi sitter o läser alls roliga bloggar o vart så sugen på å skriva ett till idag så ja gör de nu.....
jag glömmde ändå berätta att ja håller på å döör av längtan efter julen. Jag satte upp julgardiner och ljusstakarna idag och de e så mysigt här nu :)

Marie och Pontus var här en sväng idag också. De va trevligt...han e ju så rolig Pontus. Man blir så glad när man ser han för han flinar hela tiden. Men jag blir ju så ûber-töntig när ja busar med honom. Men de får man va ibland, lite mer än vanligt då ;P

Kom på idag att nu var de länge sen jag tränade åxå...de börjar ju känna lite här o där kan ja säga....fan då jag som var så duktig ett tag där... Och det kändes.

Julen ja...julmarknader, julmusik, julgodiset, julklapparna, julpyssel, julmaten och kalle anka!
Finns inge bättre!!

Bäst är ju kvällen innan då familjen är samlad och ska klä granen! vi har ju nu de senaste 2 åren haft med oss min systers kille på julen åxå. De e ju väldans trevligt.
Stackarn blir indragen i våra knasiga traditioner o knäppigheter. hahaha
Det börjar alltid lika bra, alla är glada över att äntligen få upp den där plastiga låtsasgranen som luktar vind och få klä de i alla jordens konstiga färger. Men sen under tiden händer det något. Först börjar mamma och pappa tjafsa om den förbannade julgransbelysningen som ingen av dom tycks kunna sätta rätt på första försöket något år nånsin, vi andra sitter snälla i soffan o garvar åt dem medan svordomarna o belysningen flyger. Till sist är belysningen någolunda rätt placerad o då ska glittret åxå på innan vi andra får ens röra på oss. Sen äntligen får vi komma upp och hjälpa dem med att sätta dit kulorna i granen. Det är här hysterin börjar. Alla vill hinna sätta dit sina favorit kulor i granen innan den blir överfull. Jenny (min minsta lillasyster) sätter alltid kulorna fel, de stora högst upp o de små längst ner så man får gå runt och placera om dom. Till sist inser vi att "ojdå, va måga kulor det blev" så då får vi plocka av någon och sen är den perfekt! Men när nästan alla kulor är på så har man tröttnat...
Sen ska det sittas i soffan lite och beundra granen och skratta lite åt pappa som fortfarande är framme på belysningen och pillar för att han tycker lamporna sitter snett.
Sedan när det är gjort ska alla julklapparna upp under granen och in i vartenda utrymme som finns i rummet så man kan gå därinne åtminstone. Det blir alltid så mycket klappar att det knappt får plats folk inne i vardagsrummet. MYSIGT!!
När allt är klart tänder vi ljus och dricker glögg och sen går man och lägger sig och hoppas på att man somnar fort.
Åååååh va jag längtar.
Jag blir lika salig varje år de nalkas jul alltså! Jag är som ett barn.
Kan inte växa ifrån det.
JÄVLAR. ja skulle ju se julkalenderna nu ja men de missa ja ju....hahaha ja jag kollar på det. men va fan de hör ju till julen! låt mig va! haha Vet bara inte om de e nå bra....har inte varit det sen man va liten.



- Vad heter jul tomtens fru?
- Mary Christmas.


(asgarvar för mig själv)

puss o kram


RSS 2.0