Aaaaaaj som F*N

uj uj uj...nu har ja då minsann suttit mig själv i skiten! Jag har brännt upp mina stackars armar, min rygg och "kärlekshandtagen" totalt...
Igår var jag o lisa ut o fiska med hennes morbrors båt...I 4 timmar satt vi ute på sjön i bh och fiskade, snacka skit och drack kaffe =) De va himla mysigt...
Men idag minsann har man inte haft de så mysigt, det svider nåt så förjävligt på ryggen o axlarna idag åsså ser man ut som en jäkla gris i huden! Nu först börjar den värsta smärtan lägga sig och jag hoppas verkligen att den och den äckliga gris-rosa färgen har lagt sig till imöra då vi ska på Torön.
Förmodligen ska vi åka båt dit ändårå... de va ju sagt från början att vi skulle det men sen missuppfattade jag o trodde det rann ut i sanden...men tydligen inte haha...får se hur de blir!

Va i bollnäs med mamma idag åxå o shoppade lite...köpte mig en fin skjortklänning eller va man ska kalla det....den va mysig...ska ha den på torön imöra =) å lite smycken och min efterlängtade playboy-kudde!!! Som jag har längtat efter denna....

Jag vet inte varför men jag bara älskar det här märket ändå....
Efter vår shoppingtripp i bollnäs blev de max-mat och en sväng hem till syrran i Runemo. De var trevligt....
Fick hjälp mend att göra en intresseanmälan på en lägenhet i Ljusdal, men de blir nog inget med den skulle jag tro...men kanske kanske..

Nu sitter pappa o väntar på å få låna datorn...ska kolla hur många som anmält sig till borlänge i sommar....dragrace vettni! ;P Ok, men de va väl allt för idag.
Over & out pöss

Den blomstertid nu kommer....

mm, härligt härligt..
Jag har under dom här dagarna verkligen passat på o njuta o ha de bra för vem vet när det tar slut......Så passa på alla ni därute o NJUUT medans ni kan!
Igår var jag upp till Ljusdal och träffade Linda och elin (& lindas mamma o syster såklart). Vi åkte ut till Nore och solade och badade (!). Japp, jag har doppat mig för första gången nu i sommar - Jippiii..
Men de e lite konstigt hur det kan bli ändå. Förr var man redan doppad vid det här laget....långt innan skolavslutningen brukar man kunna ha badat redan...Men inte nu längre...Konstigt...jag skyller på vädret - jag vägrar bli en badkruka!!

Idag införskaffade jag och Johanna varsitt träningskort och vi fick proffshjälp i starten - för att se hur apparaterna fungerar men också lite råd vilka saker vi ska fokusera på för att nå våra egna mål...
Så idag tränade vi gärnet kan jag lova - fy faaan säger jag bara vad hon körde med oss!! Vi måste ju ha fis-tränat förut alltså för såhär mycket har vi då minsann inte kört förut!! Jag ser vekligen fram emot träningsvärken....den kommer nog sitta fint som en käftsmäll!

Imöra ja, då ska jag o Lisa åka ut och fiska åxå....Vi ska ta hennes morbrors båt och meta lite i en sjö...mysigt! Ska ta med oss lite fika o badkläder åxå om solen blir för stekande....appropå stekande så såg jag ut som en stekt gris när jag kom hem från Nore igår.. ja känner på huden hur hudcancerna kommer smygandes...haha

Jag bjöd familjen på vaniljglass och tallåsen-jordgubbar idag efter middagen åxå...fast först åkte vi till säljesta och badade lite ! Faan va mysigt jag har det nu känner jag....Man gör verkligen allt som ska göras på sommarn!!

Ja, jag hitta för övrigt en klänning idag på Hannas (!) åxå....den satt perfa, var snygga som fan och jag har länge önskat mig precis en sån klänning....allt var perfa - UTOM PRISET!! 800 spänn för en J**LA klänning!!! Hutlöst!! Så de blidde ingen....*grin*
Skulle haft nåt nytt iaf till lör - då det är engmans på torön och grillning med brudarna innan...Hoppas på att få träffa lite speciella människor då åxå...men vi får se hur det går...

Nu ska ja gå på myggjakt i mitt rum....de kom in en sate här nyss o jag KAN bara inte sova om de finns nå mygg i rummet...jag blir galen! Myggen och ORMAR är enda nackdelen med sommaren - men jag antar att allting gott måste ha något ont med sig....annars vore det konstigt!

Over & out pöss

Sommartider hej hej....

Ååååh, va härligt med sommar!! Jag riktigt njuter nu...
Livet leker, pengar finns, min familj är bäst, mina vänner är allt, mina värden ligger bra till, kärlek finns i mitt liv och ja e lycklig helt enkelt! huga, nu kan de ju bara gå åt ett håll....neråt (!) shit, de har ja inte tänkt på.... :S

Nu var de en stund sen ja va in här på bloggen tror ja...men de har väl inte hänt så mycket egentligen...några roliga utgångar i ljusdal o på torön...ett (tyvärr) inställt eskilstuna - men det tar vi igen på nästa race i eskilstuna! Och en superrolig midsommarfest i lördags som resulterade med att 2 st - den ena min morbror (som inte är frisk nånstanns) sprang runt i gröna "borat-kallingar" eller "mankini" som det åxå kallas....såhär ser ett sånt fanstyg ut....de e vidrigt!



Uff, ja ryyyser...
Aja men dom hade ju väldigt roligt åt mig som höll på dö när jag fick se dom! Övriga festen va himla rolig, tills jag fick enorm huvudvärk av all äcklig snaps o whiskey, syrran fick tandvärk och min käre far hade däckat! (han kan han åxå må ni tro, fast bara en mindre stund sen somnar han hahaha) och vi åkte hem. Sen sov jag 12 timmar i sträck och jag har väl aldrig kännt mig så klar o pigg dagen efter!

Annars då...

Jo, syrran och sonny ska flytta upp till jarse nästa vecka.!! De ska bli roligt o få se dom lite oftare!

Livet som Jarsebo passar mig väldigt bra just nu...men jag kommer nog sakna Gävle igen till hösten för tänk er, Boulognerskogen på hösten!! Finns de nå finare??
(jo, jarse på hösten, men annars ligger boulognerskogen nära 2a på min lista)

Any who... va ska man säga nu då? hela huset har gått o lagt sig tydligen så jag ska väl ta o kila ner till mig snart jag då... I veckan blir de nog lugnt...inga speciella planer direkt....besikta novan imöra ska vi gö och sen på ons ska ja o Johanna in o börja träna på allvar! Vi ska få hjälp med att lägga upp varsitt träningsschema kan vi kalla det...de ska bli skit kul!
Men jag måste säga att jag saknar spinningcore och styrka som jag gick på i Gävle...Närmaste spinningen här är ju i Färila - No way José!!
Så de får bli hälsokällarn brevid mig här....den funkar den åxå!


Nä nu ska ja stänga av.
Men nu vet ni va jag har för mig här uppe i Jarse nu då...saknar ju er nere i Gävle väldans trots att det inte gått så lång tid ännu...
Men vi ses till hösten eller nåt mer i sommar!
Ja, glad midsommar på er alla (i efterhand)

Sommarlov och andnöd!

Nu är man Jarsebo igen då....Härligt! Ett tag nu då iaf...
Har haft andnöd på grund av katthelevetena  - mixat med pollenallergi sen i söndags...fy fan va less ja e nu! Näsan rinner och det kliar överallt men värst är ju att man ser hemsk ut under näsan ,ovanför läppen! Jag blir alldeles torr och röd när jag är allergisk, och jag fattar inte varför!? Jag tar gärna nysningar och andnöden före detta alltså! Har varit på apoteket och inhandlat en ny Bricanyl så nu ska ja väl kunna sova om nätterna utan att det piper varje gång man andas ut eller in...fy fan va nära bristningsgränsen jag har varit om nätterna nu bara för det! Och den gamla bricanylen kunde jag ju inte använda - den tappa jag ju så smart ner i toaletten när jag skulle flytta och nu har nånting innuti den rostat - hoppas jag annars vette fan va de e för nåt...Men vägra använda den iaf!! Men nu ska vi sova så gott inatt alltså!

Iallafall... så det var ju mindre roligt men annars är de kul och vara tillbaka...
Var på premiären på torön på lör efter flytten, de va svinkul! Dagen efter var det morsdag och då var vi dit och käka lite...mysigt..
På lör är de fest någonstanns...Antingen med perssons pack på torön eller så blir det järnvägs om vädret ser ut som det gör nu! Regn och rusk....fy fan
Idag fyller Thom år åxå....grattis till honom!
Imöra ska jag jobba på Järvens...jooo, jag var ju ut och åt med personalen igår på järnvägs åxå....de va himla mysigt att man blev medbjuden sådär..
Ok nu har jag nog fått med hela veckan tror ja...
Och sommarlov har man nu åxå...ofattbart! Ja jo, i det här vädret så...

Åh jag känner mig saknar-sjuk idag! Undra varför........hihi
Äh, de går över...mohahaha
Over & out Pöss

RSS 2.0