Spöknatta på Inferno!

Ikväll var det alltså SPÖKNATTA på Ljusdal. Jag for upp med Syrran och Sonny och kikade lite. Himla trevlig, mycket folk och personalen i affärerna var utklädda! Vi var bara in på fifty fifty och sen drog vi till ljusdals bästa affär Inferno! Gud va jag älskar den affärn. Där röstade vi på den sjukt coola utklädda personalen...Man kn rösta på vilken affär som är som har den bästa utklädda personalen....Och det var ju HELT KLART dom! Sen hittade jag, trots att jag inte skulle, en kavaj som jag bara måsta köpa...
Såhär såg den ut:A, förjävla cool tycker jag själv då...

Sen svängde vi in till min morbror Peter och hans tjej Ewa och babbla lite på en kopp kaffe. Ewa har nämligen också gjort en likadan operation som syrran bara 5 dagar innan syrran så de sitter lite i samma båt kan man säga!
Nu kom jag hem och ska ta det lite lugnt. Ska packa inför morgondagen så det bär av mot gävle. Jag blir ju där till på sön så det lär väl bli en enorm packning om jag känner mig själv rätt......(jag kan INTE packa som folk).

Läste min egen blogg igår och kom fram till detta: Jag får mig själv att framstå som jordens bitterfitta i den här bloggen....gud folk som inte känner mig lär ju tro att man är sur för jämnan...Men sen slog det mig att jag är egentligen en positiv människa. Men skriver gärna av mig då jag är förbannad eller ledsen och ibland är det helt enkelt lättare och roligare att hitta humorn i det negativa än i det positiva.

Triv i mitt rum nu btw....ja lejde jenny till att hjälpa mig städa här ikväll...hon ville iofs göra det men ja tyckte att 15 kr va hon minsann värd...hahaha lättlurad tjej!!
Men hon va så nöjd med det så...o jag är nöjd med mitt rena fina rum!

Näe, nu ska vi se vart vi har slarvat bort väskan då...

Over & out! pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0