Why do bad things happen to good people?

Hur kan det komma sig att vissa människor ska behöva utsättas för så mycket skit , och allt på samma gång? Jag tänker på en vän vars familj har haft ett helvete under det här året....Den ena hemskheten tycks avlösa den andra!
Men ur det onda kommer det goda tack och lov ibland.....Änglavakt är vad denna fam har haft nu, 2 gånger ,och jag tackar för det!! Jag tänker på er!

Sen tänker jag på en annan vän som har det lite jobbigt just nu....jag önskar jag kunde göra mer för dig gumman!

Själv har min helg varit underbar, (förutom på sön då jag fick höra om dig o din fam.).
Jag har varit ut i Hybo på fest och Jarsemaffian fick jag med mig åxå=) Glad var jag för det...
Där badade jag tunna och hade det helmysigt från 23tiden till 04tiden.....Vi såg ut som russin efteråt...men mysigt var det! ;)
Det gör man gärna om!
Nu sitter jag i Gävle igen i typ några timmar till o sen sticker jag hem....ja ska sova däremellan åxå haha
Imöra ska ja träffa tjejerna på stan o åka ut på fältstudier kan man säga....sen bär de av mot järvsö igen....
Blir där för utgång i  helgen , fast johanna skjöt upp sin fest till nästa helg...så de blir fest uppe i hälsingetrakterna som faan nu! Uj uj uj....men men....de e som de e!

Börjar väl bli dags för paniken inför flytten snart åxå kan tänkas....nedräkningen har ju börjat...sa upp lägenheten i veckan som var så nu har jag till sista maj på mig o get out of here!!
Ska väl gå det å...
Nu ska ja sluta innan jag får kramp i fingrarna!
Over &out Pöss


Tack!

Till mina Gävleflickor (ni kan nog räkna ut vilka ni är)
Tack för att ni fortsätter fråga med mig på saker fast jag är så tråkig , tack för att jag alltid blir medräknad, tack för att ni inte ger upp att fråga =) Tack för att jag får vara eran vän!

Jag måsta bara få säga det nu...har tänkt så många gånger när jag åker upp och missar allt det roliga här nere ! Men jag önskar jag kunde vara på 2 ställen samtidigt för är jag här nere så missar jag roligheter där uppe åxå :( Å allt tycks ha en tendens att villa ske samtidigt....så ja ville bara tacka för att jag fortfarande får räknas bland er , för jag skulle nog ha tröttnat vid det här laget!
Pöss på er

Over & out!

Glitter o glamour


Ja hej å hå...nu e man trötter...
Kom just hem från sandviken från modevisningen...den var riktigt bra faktiskt., ja riktigt som på bilden var de ju inte men den dög ändå.......många söta pöjkar ;P
Men men, dom är ju gymnasie-elever, 2or och 3or,  så de var lite väääl ungt dårå...men ändå, de såg minsann bra ut!
Snygga kläder var det åxå tamejtusan! Nästan så man funderar på å springa ner på stan imöra när kosingen rullat in och bränna hål i plånkan på en gång...men näe de ska ja inte...ska hålla i dom lite iaf!
Det jag TÄNKER göra är att bjussa mig själv på en rejäl en lunch på skolan imöra...jag har varit så duktig hela veckan och tagit med mig mat så nu kan ja allt få köpa något när pengarna finns igen..

Annars ska ja ha musik för sista gången imöra - vilket betyder skivinspelning hahaha
Tycker seriöst att vi ska ,som de sa i klassen idag, satsa på en skivsläppar-fest när skivan e klar! Vore skoj...
Efter skolan ska ja dra med mig mariana på korpen o köra gärnet ur henne på spinningen....ska bli hur kul som helst! Sen efter det ska vi sola och efter dt ska jag hem o äta och packa o sen sova antagligen....
På lördag åker jag hem...
Jag har typ allt utstakat vad jag ska göra nu...det är bara att rulla med allt eftersom tåget åker...
Ja visst ja...den där förbannade boken ligger ju här åxå...jaja, den får bli läst på tåget hem då...(yeah right!)
Nu ska ja göra mig ett glas oboy eftersom de e de enda söta och närmsta godis jag kommer i min lägenhet just nu och sen ska ja snabbisträna lite på golvet och sen blir de sängen...
Over & Out pöss

Typiskt..

Varför måste hela världen komma på idén och tvätta just när jag ska göra det? Behöver tvätta innan helgen så jag var ner o kolla efter en tvätt-tid men ICKE! Det var upptagna hela veckan ut...skitskallar!
Jag behöver verkligen tvätta så ja var ner igen på drop in tvättstugan o kolla...men nääääerå...hela jävla sätra verkar ha tvättdag idag!
Nu sitter jag och blåser ut öronen ,känns de som ,med lite musik...(eller oljud som de flesta av mina vänner skulle säga - slipknot)ska ta tag i disken nu o sen ska jag fara iväg o träna! Jag tänkte skippa det för jag skulle träna tidigare men de var bara spinning medel och det är såååå tråkigt...då sitter man ju bara på cykeln...Näe spinning core eller styrka ska det vara! Såg när jag sen skulle avboka att det fanns platser på spinning styrkan vid 19....JIPPI! De blev träning idag ändå =)
Sen ska vi hem å fuskläsa boken alá Katja-style !!
Ok ,kanske skriver nå rader om hur skönt de var på spinningen ;P
Over & out Pöss


Soffpotatisen speaks out

Jaa.....såhär har jag sett ut idag....
Vaknade inatt igen av att kranen i mitt ansikte stod på.....det bara rann ur den och jag undrade om det någonsin fanns ett slut på allt äckel som kom...men icke! Sen var jag lagom härlig när jag vaknade imorse, stänge av larmet och slängde iväg ett mess till linda om att jag blev hemma idag...
Sen sov jag till 10 och klev upp och käka frulle...men sen har iiiiingenting hänt... det har varit så tråkigt idag att jag faktiskt har städat lite här hemma...Det var väl ändå det enda possitiva som skedde här!
Ja, diska har jag äntligen gjort åxå...lagomt innan maten så man fick diska igen efter det...o nu har jag käkat middag så nu har jag ett berg igen! Tacksamt!! Men nu får de faan va! Jag diskar inte 3 gånger på en och samma dag! Never...
Jag kände mig lite bättre i förkylningen under dagen så imöra ska ja gå till skolan ändå oavsett hur jag känner mig på möran. Så det så!
Har sett den beryktade knäckebrödsdansen nu på youtube.....hahaha dom är ju bara för sköna.....Men man kan ju undra hur de ska göra nu när de gått vidare för att toppa det där?? Hmm...ska bli spännande och se iaf!
Blev bjuden till Hybo på ferre på lör åxå =) Så på lör styr vi kosan ,en dag tidigare än jag tänk, hemmåt igen....Ska bli kul med en riktig hus-fest igen! Skulle ha hittat nå snyggt å ha på sig åxå...kanske blir en sväng på gina innan man drar hem på lör då =) Jippi....
Längtar till mitten av Maj åxå, har beställt badkläder - vita!!! Härligt härligt...
Å träna tänker jag faktiskt göra imöra åxå...även fast ja är lite förkyld...måste ju utnyttja mitt kort nu eftersom de går ut den sista denna månad..
Men nu ska ja gå å lägga mig så man kanske är lite pigg imöra....imöra är de bild igen! =) va skoj

Over & out Pöss

*snörvel*


Jahapp...då var det min tur då....satans förkylning och komma smygandes på en såhär...
Började igår kväll men då trodde jag att det bara var allergi - för man ska ju leva med sån skit åxå, som om PKUn inte var nog lixom...
Men sen vaknade jag och hade skitont i halsen inatt och då förstod jag att jag var förkyld!! Så idag har man gått runt i skolan som ett jädrans mellankoli och snörvlat och nyst....Katja fällde dagens kommentar idag som vi tackar för hahaha
Jag tycker så synd o mig själv att bara för att jag är så duktig och vägar missa skolan imöra och resten av veckan ska jag belöna mig själv...jag ska nu lägga mig i soffan med en toarulle brevid mig och en sats 4minuters kola framför mig och kolla på dubbla avsnitt av vänner...
Borde egentligen läsa boken som jag fick dispans på och diska mitt mount everest av disk....men nu är de ine läge för det....utan kola och vänner låter mycket bättre!
Med risk för smitta får ni bara en kram idag! (hahaha)
Over & out KRAM

Gävle igen

Nu var man här igen då....
Fan va ja har yrat runt här med packningen, middag, läxor och duschning....men nu sörrni är allt klart! Jag skummade igenom det vi ska ha läst till imöra åxå...duktig som man kan vara en gång i halvåret typ..Nu väntar jag på samtal från johanna sen blir de sängen. Premiären för min älskade säng igen...fan va ja har saknat den....
Skola till veckan är det åxå...Ska väl bli kul antar jag med musik och bild men drygt med att ta med sig mat hela veckan..eller på fredag får vi pengar så då tänker jag minsann kosta på mig en lunch på plats...
Vaknade imorse och läste meddelandet som jag gått och lett åt hela dagen idag, tänk så påverkade vi blir av vissa människor ibland...hur bra man kan må åxå :) Jag mår utmärkt...så som en hellabella SKA må!

Nee nu ska ja höpp i säng.....ne förresten - johanna va de ja...
en bild slänger ja in åxå...rätt frän men lite smått sorglig åxå....äsch...

Fan va gott med kiwi btw....ska handla det på fre!

G´natt
Over & out! pöss

Dövörat har firat Påsk minsann!

Men nu läll!
Va dålig på uppdatering man var här då...kan ju undra om bloggaren haft för mycket liv på senaste eller om det bara har varit ren lathet hos denne som gjort att man ligger efter såhär....ja undra sa flundran...
Appropå efter så ligger jag efter med en bok nu igen! Ja IGEN! Jag är väl otrolig eller va säger ni?!?! Men med lite smoothtalk med läraren så har jag fått det uppskjutet åxå haha Och som vanligt istället för att rå-läsa den för att kanske kunna hinna klart i lagom bra tid så sitter jag här i mina trasiga , men ack så sköna , jeans, framför datorn med mitt påskägg och tuggar påskgodis som jag egentligen har tröttnat som fan på...
Ja, lite uppdatering då:
Påsken var kul men hade kunnat varit roligare..
Långfredagen satt vi hema hos lisa och spela singstar - jag syrran sonny och lisa! Sen drog vi till ett gäng trötta killar ute i Hybo...stackarna hade varit uppe sen 5 o pimplat! Men de var mysigt o träffa dom ändå :)
På påskafton blev de förfest hos maria p och sen järnvägs! Träffade mycket roligt folk (även om somliga inte dök upp)och jag hade kul även om kanske det inte såg ut så en stund där på slutet (jag ber om ursäkt)......Men de var kul!!
Annars har det bara snurrat på....Jobbar nu denna korta vecka...4 dagar på min VFUplats Järvens....
Det är stenhårt nu under påsklovet - hela 5 barn har vi haft på 3 personal om dagarna...hahaha
Fast jag måste säga att jag känner mig rätt schleten idag ändå...Idag var de 6 tjejer och när jag kom ut till dom på förmiddagen efter städningen innomhus så höll jag på vända om igen....De hade skriktävling och med deras gälla flickröser är det inte så konstigt att jag nu funderar på att ta med mig öronproppar till jobbet imöra..
Jag vart helt väck i öronen....jag kom på mig själv att jag hade en onormalt hög nivå på mitt tonläge när jag kom hem idag...fick sänka den en aning..
Ja lite bilder från påsken piggar ju altid upp...mig iaf=)

I really LOVE singstar!


2 bruttor man inte ser alltför ofta nu för tiden men nu i påsk så dök dom upp som 2 brev på posten...eller påsken....gojäntor!!

Nyaste trenden - påskäggshalvor istället för innlägg - påsktuttar!!


Här hamna vi ju åxå på Långfredagen...

*sjunger* Fina flickor fiser inte - dom vågar inte släppa loss...wow wow wow...



.......fina flickor är inget för oss!!!! Hahahahaha

Och slutligen jag o Mågen  - Sonny!
Och var inte de här en bra uppdatering så säj!
Over & out , Pöss från Hälsingeskogarna....
(ps. på sön kommer ja hem Mari så då ska du få dig en cyckel igen haha)

Stressar på

Uj uj uj.....nu har man inte skrivit på ett tag ser jag....illa!
Jaa.....har sprungit runt som en tok i lägenheten nu och packat, tvättat, städat och diskat inför morgondagen och min hemfärd mot hälsingetrakterna igen...
Men nu blir man uppe i 2 veckor så väskan väger ju AS. Och den ska man släpa på imöra i skolan....kul...
Försöker läsa klart matteboken åxå inför imöra så man är någorlunda förberedd iaf! Ska väl sätta mig i soffan nu tänkte jag...men borde diska klart och duscha åxå....hmm...blir nog de före så kan ja hoppa i säng och läsa det sista innan man slocknar! Är så jäkla trött nu när man kommer hem om dagarna....är inte van att gå i skolan...
Men nu så blir de långledigt igen....och PÅSK! Mysigt värre...
Idag var jag in till en snubbe och tralla lite - kul kul. Vi fick lära oss lite om sångteknik...hahaha det lär ju behövas!!
Men det var faktiskt bra för jag lärde mig ett och annat!
Hela veckan har varit rätt kul faktiskt....spelat dosckteater och sjungit och lekt.....det är hårt i skolan nu! hahahahaha
Näe inte direkt...

Näe men det här blir väl sista inlägget härifrån gävle nu för sen är man som sagt i Järvsö i 2 veckor så jag lär ju missa en hel del....
Damiddagen t.ex......synd, men jag får ju jobba och det är ju inte fy skam för plånkan heller...
Ska passa på å önska lycka till till Elin ifall hon kommer iväg på idol-audition på lör....hoppas  hoppas!!

Nee...nu ska ja allt ta o slänga mig på golvet o ge magen en rejälv omgång och sen hit the shower! Å sen MÅSTE jag läsa klart!
Och diska.....suck
Ja ja läre väl börja då......
Over and out! Pöss



 denna va ju bara för cool...hahaha

RSS 2.0