Gott nytt 2010


Nytt år nya tider och löften och drömmar....

Jag är väldigt optimistisk till det nya härliga året som ska komma och avsluta det här skitåret  som 2009 har varit!! Visst har det funnits gyllene ögonblick iår med men det finns det ju alltid något varje år...men av 2009 kommer många av oss att minnas sorg, smärta och olycka! Brustna hjärtan, skillsmässor och olyckor är det jag tänker på när jag säger 2009.

MEN då är det ju bra att det här skitåret snart är över och att vi kan se in i ett nytt spännande och hoppfullt år!!

Jag har bara ett enda nyårslöfte iår..mer än så kan jag inte hålla! Me mer än det behöver jag inte heller eftersom all min energi och tid kommer gå till och uppfylla mitt löfte! Så gott det går iaf..

* Jag ska gå ner i vikt!! (speciellt nu efter jul..usch och fy fan) Nu är jag less på mig själv....typ...

Man får ju nästan skämmas, jag vet precis vad jag behöver göra och jag tar mig aldrig ork o tid till och göra något åt det...men nu jävlar annamma skade bli av! Ja ska droppa 10 kilo MINST!! så är de bara o ja skiter i hur lång tid de ska ta för ner ska jag!!! har ju redan börjat ändå så varför inte fortsätta i den riktningen...


Sen har jag ett eget litet löfte till min hjärna som jag vill försöka printa in också...sluta drömma och hoppas! Man får ändå aldrig som man vill helt och hållet! Lev i nuet och ta allt som händer med en klackspark och GÅ VIDARE!

Jaa...de va det....
Fy fan va jag nyser nuförtiden alltså....
Känns som om jag blivit mer allergisk...sen har de liiite med förkylningen o göra åxå men mest är det allergi det känner jag direkt!
Man säger ju att för varje gång du nyser så stannar hjärtat upp ett slag eller hur de nu är.....fan va läskigt...jag som nyser minst 10 gånger på rad...jag får väl hjärtstillestånd innan den här förkylningen är över och allergin lär väl ta kål på mig helt.

Min jul var underbar btw...fick härliga julklappar o åt massor med god o fet mat...så gäller det att ligga i framöver! Berättar mer om det nästa gång....
Imöra är de nyår så nästa gång jag skriver är det äntligen 2010! Jippiiii
Till mina go-hönor där ute: Tack för att ni finns, ni är guld värda för mig - ta åt er allihop!
Gott nytt år på er så ses vi snart (eller imorrn)

Over & out 2009!

Dan före dan före doppardan!

Nu jäklar är det inte långt kvar! Och det är lika bra jag kikar in och skriver ett inlägg om vad som varit och vad som kommer vara såhär innan juldagarna för sen är det kört...Blir inge bloggande då kan ja tänka mig...vem har tid och lust med det liksom??

Jaa, jag har ju inte ens hunnit skriva att jag är färdigexaminerad nu!! Fy fan va skönt...och godkänt på ex-arbetet fick man åxå..
Härligt härligt
Nu ska det jobbas här framöver och det ser rätt ljust ut på vikariefronten för mig iaf....så de får börja med det då.
Här sitter jag i mammas mystofflor och min pyjamas och skriver medans julgranen jag har inne på mitt rum lyser upp rummet så himla fint och hyacinterna luktar asgott! Nu jävlar e de jul igen!!

Var och handlade idag....hittade en himla massa kul...bl.a hitta jag ett till bäddset till min säng så nu kan ja sova med  2 täcken igen...det ja köpte sista va för en enbäddssäng och då kunde jag ju inte ha 2 täcken för gud vet vad som händer om man blandar påslakan...fy...

Näe, rätt ska va rätt annars blir det fel och det är inte rätt! (mitt favvo-ordspråk)

Imöra blir de minst lika kul som de kommer bli på julafton....då ska vi klägranen provsmaka julskinkan och bära in julklapparna, göra ischoklad och vanlig choklad för mig som inte gillar ischoklad. Alltså gud va julgodis vi har nu! Ni skulle set...2 olika sorters polkagrisar, knäck, marsipanfigurer, mintkyssar - ÄLSKAR, choklad, nötter och snart ischoklad!
Härligt..

Hoppas ja får ett gymkort i julklapp så kan jag vräka i mig hur mycket skit jag vill.....de tänker ja nog göra ändå om inte ja får nåt...jag får väl köpa ett själv annars då!

BTW! Idag fick vi ett otäckt samtal från vår mormor när vi var i bollnäs. Vår moster och vår lilla kusin va påväg upp till ljusdal för att lämna julklappar och kusinen som ska barnvaktas till julafton, nedanför albert och herbert ungefär är det nån bil som krockar med en annan bil och min moster tvingas väja för dessa och kör ner i diket! Hon fick ringa bärgningsbilen och dra upp bilen men annars är allt bra med dom! De är uppe i ljusdal nu tror jag. Men ändå!! Läskigt!! Stackars dom båda vad rädd man måste vara...speciellt en liten 3åring.

Hua...had kunnat blivit en hemsk jul för oss alla det här...men den räddades!

Nu ska ja gå upp o va social lite granna innan jag får gå o krypa ner i mina nya sängkläder med en bok som jag sparat till just den här tiden då jag slutat skolan o inte har nånting annat jag måste göra eller läsa...bara min egen bok som jag VILL läsa...fan va skönt.

Ska se om jag får tid över och kikar in här innan nyår men om jag inte gör de så vill jag önska alla mina fina vänner en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!

Muzz muzz
Over & out 2009!!

Bye bye studentliv, hello freedom.

Nu tar vi farväl av det trygga och roliga studentlivet och sparkar istället upp dörrarna till arbetslösheten!! Haha
Jag lever min sista dag som student och ja gilla'rt!

Imöra blir det avslutningscermoni på HIG och vi sätter våran fot där för absolut sista gången (som studenter iaf).
Examensarbetet är inlämmnat (tack vare carina) och herbariumet likaså....bara man får godkänt på dom nu åxå. Skulle det mot all förmodan inte vara det så får det bli korregering utav dessa i januari ist för nu jävlar ska jag ha jullov!! Med gott samvete och julstämmningen på topp!

Kan inte fatta vilken julstämning jag har alltså... Det blir en VIT jul trots allt fast man nästan inte trodde snön skulle hinna komma alls..

Idag var jag in på Järvens och lämnade en julblomma som tack för inbjudan till julbordet som jag inte kunde gå på igår och en liten god jul hälsning. Sen for jag vidare till I ur och skur på julbord. Vad mysigt det var!! Alla barnen var där och alla var lika glada och se mig....sånt känns så himla härligt! Fröknarna kramade om mig och gratulerade mig till examen en efter en...Det känns helt rätt att sitta där en dag som denna! Det var ju trots allt här jag startade min "karriär" hahahaha
Vi diskuterade det idag åxå...efter den god maten satte vi oss ner och fikade julgodis och drack kaffe och då drog en av dem upp att det var ju för 4½ år sen nu som det kom en liten blyg och blond tjej och ville praktisera hos dem. Det fick hon och sen bar det iväg... Och idag sitter man med samma gäng och har en utbildning!! Jag fattar inte!

Fick dessutom ett tips om en tjänst som ska komma ut snart men som inte är ute riktigt än...kanske man ska höra av sig dit?? Ja man kan ju alltid försöka så kanske man kan ta en lägenhet redan i januari?? mja...kanske då...haha
Men fick glada nyheter på jobbfronten idag åxå. Nu när jag är tillgänglig så kommer man att vara prio 1 på 2 ställen=) najs najs...+ de andra förskolorna som finns och förskoleklassen ska ja höra mig för över , så jobben lär ju kunna komma rullandes lite iaf då! SKÖNT!

Optimistiskt! Jajemenn...

Imöra kväll ska vi ut o fira våran examen brudarna o jag! Och på lör blir det lunch med Mariana som flyttar tebax till stockholm igen nu=( de blir tråkigt, men vi kommer nog hålla kontakten! Blir nog bra de där ändå..

Nä nu ska ja ta och krypa ner till mitt lortiga rum som ja så stort skulle städa idag men de blidde in't nå av me dä e!  Va ut på kylig prommis med KG ist! haha

Over & out!! Pöss


3:e advent!

Åååh vilken mysig dag de här har varit...

Var på Jarse-klack med familjen , kul nu har man gjort lite nytta åxå å de läre kännas imöra=)
Sedan va jag, jenny, maria och sonny iväg te körka på lucia! Guuuud va mysigt...men hjälp va dom var småa...inte va man sådär liten själv när man va med....Då gick jag iaf i gymnasiet, nu var de tydligen flickor från årskurs 6 som gick! Shit alltså....

Men de spelar ingen roll......de va skitmysigt iaf!


Sen åkte vi hem o drack glögg med hela familjen o åt pepparkakor och lussebullar....å tände det 3 e ljuset i ljusstaken...advent fy faan va mysigt!!

Imöra ska ja ner till gävle igen. Ska få höra hur de blir med vårat arbete, om de blir sågat eller godkänt. På tis ska vi opponera på någon åxå...sen är de tamejfan inge mer i skolan att göra...förrutom avslutningscermonin den 18:e HERREGUUUD

På tis ska ja o brudarna ha lilla julafton så ja läre hitta en present imöra för högst 50 spänn...å vilken dålig fantasi ja får då! Men nånting ska man väl kunna hitta tycker jag...men jag varnar er därute.....ha inga höga förväntnigar!!


Imöra ska jag äntligen lämna in det förbannade jävla skit herbariumet åxå....jag är klaaar....tjoho

(sjunger)
*det går bra nu kompis, det går bra nu*

så var de bara kärleken som skulle ordna sig åxå så vore de toppen !......snälla!?!

over & out

sammanfattning

Fy fan va dålig jag är på å blogga alltså! Skäms på mig..
Orkar inte skriva så mycket nu eftersom jag suttit i 4 timmar i sträck på en trästol och skrivit Mitt jäkla herbarium....Men nu är det klaaaart!!! Fan va najs, kanske man får nå betyg innan jul ändårå...?
Jaha ja, jag gör en kort sammanfattning om det som har varit och kommer hända i mitt liv just nu..

Ex- arbetet inlämmnat, opponering på tis - liiite nervös men annars e de lugnt! Nöjd!
Herbariumet klart, ska bara brännas ut, sen ska ja slänga skivan i nyllet på gubbfan och aldrig mer se helvetet, varken gubben eller skivan!
Bakade pepparkakor me jenny häromkvällen, lite julmusik till, mysigt! Nästan man fick julstämmning om de inte vore för den icke-existerande snön här ute!
Vill ha SNÖÖÖ
Ska på 3 julbord innom en vecka, 1 ikväll på harsa med familjen...mysigt och gammeldags! 2 på 2 olika ställen där jag brukar vikariera, najs najs....ska köpa med mig en julblomma!
Majja och jag gjorde igår ett ärligt försök o gå på bio, visade sig vara helt fel dag som vi stod och väntade på filmen! 9:e slutade den o gå, 10:e stod vi utanför med vårt götta och väntade och väntade och funderade varför de inte va nå folk som dök upp....skit vare piss!
SHIT! Jag ska ju för fan köpa en julklapp till de får jag inte glömma....vi ska ha lite julmys på tis brudarna o jag!
Den 18:e blir det officiellt lut med plugg och böcker och allt sånt skit, och åter tillbaka till verkligheten igen...
De ska bli skönt!
Men på samma gång blir de inge mer pengar från Csn, inge mer gävle (inte lika ofta iaf) mindre tid med brudarna....Det ska ju INTE bli skönt....fan va trist!
Men SÅ lätt blir ni inte av med mig! Ja återkommer...
Här också för nu har jag skrivit mycket ändå fast jag bara skulle skriva några rader!

Jag veeeet , skit tråkigt inlägg men va faan...de va så mycket o ja orkar inte! Testa själv med jordens träsmak i röven!

Over & out

bla bla bla

ojojoj, nu va de ett tag sen ja skrev här...va har hänt på senaste då?

Äh, orka...

Ska snart sova....

*Om det är något som bör sägas så säg det rakt ut ist för o prata om det vid sidan av. Gäller en hel del människor som jag hört talas om den senaste tiden!! Ta åt sig den som bör! *

(Fast det är väl kanske ingen av dom som bör göra det som läser denna blogg kanske....?...man vet ju inte...)

anywho....

Jag o carina har bastat ikväll....ätit fruktfat och lagt ansiktsmask....
Bara för att vi var värd det efter en dags slit o släp med det här jävla förbannade ex-arbetet!! Nu är jag less på det ska ni veta..
På tis ska de va klart...sen är de juuul-lov.

På lör ska ja fira svåger, igår fyllde lill-nilsson 10 och idag fyllde pontus 3 år....fan va folk ska fylla år....kunde det inte bara få vara jul denna månad ist?? Va!

Jul, ja....julklapparna är nästan helt klart btw. känns rätt skönt men trökigt åxå...man ska ju handla i december!!

Ordbajs... har inget annat o spotta ur mig jut nu!

Klockan är ju för fan halv 1 på natten åxå haha kan ju vara därför...

Funderar mycket nuförtiden. På allt möjligt kolijox... icke existerande kärlek, framtida jobb som inte heller finns, vänner jag inte hinner med o träffa och skolan som suger men snart är slut....men man  blir ju bara knäpp på sånt så jag ska faan sluta tänka.....jag ska bara vara o skita i annat och andra som man bara ödlsar tid och energi på... 
Orkar fan inte skriva nå mer om det heller...nu får de räcka för ikväll.. bitterfittan stämplar ut...hoppas hon är borta imöra!! Då ska jag på glöggkväll så det blir ju inge vidare om hon är kvar då!

Over & out pöss






RSS 2.0